Reenstiernagatan 32

Reenstiernagatan 32

Slutpris

1 375 000 kr


Norrköping

Reenstiernagatan 32


Slutpris
1 375 000 kr

Norrköping

Fin 2,5:a med nyare kök och inglasad balkong i välskött förening

Välkommen till denna fina 2,5:a om 69 kvadratmeter med nyare kök och inglasad balkong!
Bostaden erbjuder ett ljust, modernt och stilrent kök samt ett luftigt vardagsrum med ett härligt insläpp av naturligt ljus. Vidare finner du ett rymligt sovrum, ett allrum och ett badrum samt bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober.

BRF Sandstugan är en välskött förening med god ekonomi där värme, vatten, kabel-TV och fast abonnemangskostnad för el ingår i månadsavgiften. Föreningen har ett gym och en relaxavdelning medlemmarna kan nyttja mot en mindre kostnad. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till ett spa som renoverades under 2021. Detta område inkluderar en bubbelpool, ett gym, solarium och en bastu som medlemmarna kan använda till en kostnad av endast 200 kr per månad.
På föreningens område finns även praktiska faciliteter som miljöhus, en lekplats i innergården, flera tvättstugor, garage och parkeringsmöjligheter (med separat kösystem). Dessutom erbjuder föreningen två övernattningsrum för medlemmarna.

Reenstiernagatan 32 är belägen en kort promenad från Eneby Centrum med mataffär, konditori, bibliotek och skönhetssalong. På gatan finns fri parkering och i närheten finns även spårvagn och busshållplats.

Kontakta mäklaren för att boka din visning. Varmt välkomna!


Boarea
69 kvm
Avgift
4 327 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-04-14

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Reenstiernagatan såldes av oss 2024-04-14. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Reenstiernagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.