Siljansvägen 7

Siljansvägen 7

Slutpris

2 870 000 kr


Årsta— Stockholm

Siljansvägen 7


Slutpris
2 870 000 kr

Årsta— Stockholm

Stilsäker tvåa med balkong i högt och ostört läge!

Välplanerad och insynsskyddad lägenhet om 44,5 kvm med genomgående fina ytskikt och mycket charm! Här saluförs en attraktiv tvåa med spatiöst och stilsäkert sällskapsrum med ljusgrå väggar och originalparkett bevarad. Ett sällskapsrum i gavelläge med rikligt av ljusinsläpp samt utgång till balkong i solsäkert läge. Ett utmärkt boende med rymd, vackra golv, generös takhöjd och fönsterpartier i flera väderstreck samt bevarade originaldetaljer som skåp och genomtänkta djupa förvaringslösningar. En lägenhet med rofyllt sovrum mot lugn och lummig baksida samt ett trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor, välutrustat.

Här i Årsta är det lätt att trivas, läget på Siljansvägen 7 är helt enkelt fenomenalt. Här bor du naturnära med Årsta Centrum på bekvämt avstånd med rikligt utbud av matbutiker, cafeér, gym, konditori, frisör, blomsterhandel och butiker. Årstaskogen ligger en kort promenad bort och bakom Hammarby IP finns utegym med utsikt över vattnet samt lummiga rekreationsspår. Nedanför utegymmet finns badbryggor och trevliga promenadståk längs vattnet. – perfekt för dig som älskar närhet till naturen! Intill lägenheten finns det goda allmänna kommunikationsmöjligheter såsom bussförbindelser, tvärbana och pendeltåg.


Boarea
44.5 kvm
Avgift
3 494 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-29

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Siljansvägen såldes av oss 2022-09-29. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Siljansvägen.

Boka värdering

Rikard Billborn

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.