Kvickdal 3

Kvickdal 3

Slutpris

4 550 000 kr


Kvickdal— Mariefred— Strängnäs

Kvickdal 3


Slutpris
4 550 000 kr

Kvickdal— Mariefred— Strängnäs

1-plans villa med naturskönt läge!

Välkomna till ett exklusivt boende som andas livskvalitet beläget i ett naturskönt läge! Här möter man en genomgående ljus interiör och en tilltalande planlösning. Vattenburen golvvärme i hela huset. Byggår 2018 och allt i ett mycket gott skick.

Vardagsrum i öppen planlösning mot matplats med härligt burspråk och kök med utgång till baksidans uteplats. Täljstenskamin från Contura som både värmer och höjer mysfaktorn. Mycket fint kök från Lijo med vita skåpluckor och fullt utrustat med vitvaror i rostfri design från välkända leverantörer. Trevlig köksö som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Vidare så finner man tre sovrum varav ett är Master Bedroom med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Två sovrum men plats för säng och skrivbord. En WC och ett helkaklat badrum i fina färger. Tvättstuga med groventré. Klädkammare i anslutning till hallen.

Tomten ligger i ett härligt lantligt läge med utsikt över omgivningarna.

Cykelavstånd till den lilla stadens alla faciliteter såsom butiker, caféer, Gripsholms anrika värdshus, den vackra kyrkan, Gripsholms golfklubb och mycket mer. Omedelbar närhet till Mälarens vatten med vackra strandpromenader. Här finns både gästhamn och marina. Omgivningarna och den sörmländska naturen inbjuder till promenader, jogging- och cykelturer. Dessutom finns mataffärer såsom ICA och Coop, apotek, vårdcentral, tandläkare och systembolag.
Flera förskolor samt Mariefreds skola och friskolan Gripsholms skola. Här finns också Rekarne Sparbank med besökskontor i centrum.

Välkomna på visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea/biarea
118/12 kvm
Tomtarea
2 881 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-25

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Kvickdal såldes av oss 2023-10-25. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Kvickdal.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.