Kristian II:s väg 13

Kristian II:s väg 13

Slutpris

3 750 000 kr


Ängelholm

Kristian II:s väg 13


Slutpris
3 750 000 kr

Ängelholm

Stenvilla med garage

Innanför grindarna finns denna välskötta och välplanerade stenvilla med garage i centrala Ängelholm. Här finns ett helt unikt tillfälle att snart få möjligheten att bo och njuta av en härlig innergård och trädgård, helt ostört, men mitt i stan.

Huvudentrén nås via gaveln på huset där vi möts av ett vackert marmorgolv och trappan som leder till övre plan och även källarplan. Husets hjärta utgörs av det öppna vardagsrummet i vinkel med kamin som smidigt övergår i matplats och ett lantligt kök. I köket finns framtaget tegel som skapar karaktär, köket är charmigt och lantligt men modernt utrustat och är perfekt för matlagning och umgänge. Här finns även en köksingång med altan som leder vidare ut i trädgården.

Villan har två sovrum, men det går att återskapa ett tredje på övre plan för den som vill. Master bedroom har ett eget badrum med badkar och dusch. I källaren finns bra med plats, hobbyrum, ett gästrum, tvättstuga och groventré. Hela huset är väl omhändertaget av nuvarande ägare som nu ska ge plats för nästa familj att njuta av detta fina hus. Trädgården är vackert anlagd och har gott om plats för lek och avkoppling. Här finns ett härligt stort trädäck där man kan njuta av solen och umgås med familj och vänner.

Här bor du med gångavstånd till det mesta. Varmt välkommen på visning av denna fina stenvilla.


Boarea/biarea
110/69 kvm
Driftkostnad
36 199 kr/år
Tomtarea
662 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-04-14

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Kristian II:s väg såldes av oss 2024-04-14. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Kristian II:s väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.