Norralundsgatan 6A

Norralundsgatan 6A

Slutpris

1 495 000 kr


Haga— Norrköping

Norralundsgatan 6A


Slutpris
1 495 000 kr

Haga— Norrköping

Ljus 2:a med låg avgift och balkong!

Välkommen till denna genomgående lägenhet i Brf Aklejan i populära Haga.

På Norralundsgatan 6a finner ni denna välplanerade tvåa med balkong vänd mot lummig innergård. Bostadens interiör kännetecknas av fina ytskikt och moderna materialval. Kök med goda förvaringsmöjligheter samt utrustad med bland annat diskmaskin. Stort socialt vardagsrum med plats för både soffa och matplats. Sovrum med förvaring i form av skjutdörrsgarderob. Badrum med kakel på väggar och plats för tvättmaskin samt torktumlare vilket gör att man har alla bekvämligheter i lägenheten.

HSB Brf Aklejan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening där ni bor till en förmånlig månadsavgift. I avgiften ingår bland annat bredband, värme, den fasta kostnaden för el och mycket därtill. Föreningen har individuell elmätning och 150:- i månaden avser elförförbrukning och läses av i slutet på året och beroende på förbrukning får ägaren tillbaka/betala. Föreningen har under senare år bland annat installerat solceller, bergvärme, renoverat gemensamma bastun samt innergården.

Gratis parkering på gatorna runt om, föreningen har egna parkeringsplatser (separat kö) samt parkeringsplatser med elbils-laddare.

I Haga finner ni det mesta, närhet till mataffärer, handelscentrum samt kommunikationer. Utöver dem bekvämligheter i närområdet, finner ni möjligheten att med cykel kunna ta er in till Norrköpings city.

Helt enkelt en trevlig lägenhet i ett trivsamt läge.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 749 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2022-05-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Norralundsgatan såldes av oss 2022-05-10. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Norralundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.