Kronhjortstigen 9

Kronhjortstigen 9


Djurön— Norrköping

Kronhjortstigen 9



Djurön— Norrköping

Fint läge på Djurön

Välkommen till Kronhjortstigen 9 på idylliska Djurön!

Denna charmiga fastighet är perfekt belägen med ett vackert hörnläge intill grönområden och närheten till Bråviken. Här erbjuds ett bostadshus och ett gästhus, som båda kan bli ditt eget projekt då de behöver renoveras.

Bostadshuset består av en hall, ett vardagsrum, ett kök samt ett sovrum, ett extra förråd/sovrum och ett duschrum. Gästhuset rymmer ett sovrum/allrum och förvaringsutrymmen.

Fastigheten är redan ansluten till kommunalt vatten och avlopp, samt fiber, vilket ökar bekvämligheten. Det är viktigt att notera att fastigheten säljs med en friskrivningsklausul, vilket innebär att eventuella framtida anspråk mot säljaren för fel eller brister i fastigheten inte kan göras.

Välkommen att boka din visningstid eller kontakta mig för mer information!


Boarea
59 kvm
Driftkostnad
47 302 kr/år
Tomtarea
1 410 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Kronhjortstigen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Kronhjortstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.