Alvestadsvägen 1

Alvestadsvägen 1

Slutpris

2 100 000 kr


Kimstad— Norrköping

Alvestadsvägen 1


Slutpris
2 100 000 kr

Kimstad— Norrköping

Trevlig 1,5-plansvilla i Kimstad!

Varmt välkommen till Alvestadsvägen 1 i Kimstad!

Här finner du en trevlig villa om 99 kvm boyta plus 13 kvm biyta fördelat på två plan. På entréplan finner bostadens sociala ytor med det fräscha och moderna köket som renoverats 2015 samt två allrum. På nedre plan finner ni även helkaklad tvättstuga och toalett. På övre plan finner ni de mer privata ytorna i huset, med tre sovrum varav det större sovrummet har en fin kakelugn.

Den plana och lättskötta tomten om 1 053 kvm erbjuder grönytor för bus och lek, men även extra förvaring i det äldre garaget och förrådet som finns på tomten.

Kimstad är ett barn- och familjevänligt område med närhet till skog och natur. Kimstad ligger nära båda Norrköping och Linköping vilket gör det enkelt att pendla. Även Kimstads pendel tar dig dessa sträckor enkelt och smidigt, där pendeln kör på ca 15 min till Linköping och 10 min Norrköping. I Kimstad finns en matbutik, pizzeria och för- och grundskola. I Skärblacka, som ligger några kilometer ifrån, har ni matbutiker, frisör, vårdcentral, simhall, ishall med mera.


Välkommen hem!


Boarea/biarea
99/13 kvm
Driftkostnad
31 671 kr/år
Tomtarea
1 053 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Alvestadsvägen såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Kimstad samt även på Alvestadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.