Lindbyvägen 26

Lindbyvägen 26

Slutpris

4 575 000 kr


Åby— Norrköping

Lindbyvägen 26


Slutpris
4 575 000 kr

Åby— Norrköping

Familjevänlig villa i populära Åby!

Varmt välkomna till denna väl omhändertagna villa med garage!

Huset har löpande renoverats de senaste åren med genomgående ljusa ytskikt och på entréplanet välkomnas man av ett nyrenoverat kök med plats för matbord. Stort socialt vardagsrum med öppenspis samt utgång till uteplats i syd-västläge som delvis är inglasad, här kan man sitta och njuta av sena sommarkvällar. Entréplanet bjuder även på 3 sovrum samt ett helkaklat badrum. Stor källare med gillestuga, WC, tvättstuga samt förrådsutrymmen. Huset ligger insynsskyddad från vägen samt har en stor härlig baksida med både altan och plant gräsområde för lek. Tomten erbjuder både gräsytor, buskar och fruktträd. Huset har under 2019 fått en ny putsad fasad samt nya fönster och dörrar. Fastigheten har fiber samt fjärrvärme.

Åby är ett otroligt trivsamt område som uppskattas av barnfamiljer, stora som små. Bara några meter från huset når ni skog och idrottsanläggning. I närheten finns ett flertal sjöar så som Glottern, Lillsjön och Gransjön. Förskola och skola är väldigt nära ditt framtida hus.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
40 306 kr/år
Tomtarea
1 516 kvm
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Lindbyvägen såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Lindbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.