Kansliskrivargatan 20

Kansliskrivargatan 20

Slutpris

1 895 000 kr


Norra Rosendal— Uppsala

Kansliskrivargatan 20


Slutpris
1 895 000 kr

Norra Rosendal— Uppsala

Modern och kvadratsmart 2:a i Rosendal!

Här har du nu möjligheten att bo kvadratsmart i en ytterst modern fastighet där materialen är valda med omsorg. Precis utanför dörren har du även grönskande natur och trevliga promenadstråk och löparspår.

Hallen erbjuder dig gott om förvaring i mörkgrå garderober som smälter bra in med övrig inredning och matchar kökets luckor. Den sociala delen i bostaden består av köket, matplatsen och vardagsrummet och dessa harmoniserar fint och bjuder in till samvaro. Sovrummet når du både från hallen samt från vardagsrummet vilket skapar en luftig planlösning. Badrummet är välplanerat med både vägghängd toalett, platsbyggd hylla, industriella svarta duschväggar och egen tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns förvaring i ett källarförråd, anvisat av bostadsrättsföreningen.

Brf Botanikern är ett av Uppsalas första flerbostadshus med trästomme och tilldelades år 2020 Uppsala kommuns arkitekturpris. Föreningen består av 133 lägenheter och som medlem får man bl a tillgång till gemensamma utrymmen så som garage, cykel- samt barnvagnsförråd. Därutöver finns en gemensam takterrass med ett tillhörande kök ovanpå huset, där medlemmarna kan blicka ut över den fina utsikten över slottet och domkyrkan. För mer information, besök gärna föreningens hemsida: www.botanikern.se

I Rosendal har du naturen precis runt hörnet, möjlighet till ett aktivt friluftsliv och samtidigt närheten till service och goda kommunikationer. Endast ett stenkast från bostaden finner ni omtyckta Stadsskogen som erbjuder härliga promenadstråk. Här kan ni öva på löpsteget, plocka svamp, vandra samt vintertid åka längdskidor i elljusspåret. En trevlig promenad bort finner ni även det omtyckta naturreservatet Hågadalen-Nåsten! För den ridintresserade finns ridvägar och på sommaren tar man sig lätt till Mälaren och Lyssnaängens badplats. I närheten av denna bostad finner ni en välsorterad Hemköpsbutik, flera restauranger och populära Leijon bageri. Busshållplats finns precis nedanför huset vilket gör att du enkelt tar dig runt i staden. Uppsala Science Park, Ångströmlaboratoriet, SLU samt Akademiska sjukhuset nås via en cykeltur på några få minuter.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
2 520 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kansliskrivargatan såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kansliskrivargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.