Lägerhöjdsgatan 9B

Lägerhöjdsgatan 9B

Slutpris

3 295 000 kr


Vaxholm

Lägerhöjdsgatan 9B


Slutpris
3 295 000 kr

Vaxholm

MORDERN ARKITEKTUR | FANTASTISKT LJUSFLÖDE | STADSKÄRNAN

Här är din möjlighet att äga en modern pärla som smälter samman med Vaxholms charmiga bebyggelse. Denna lägenhet om 2 rum och kök har allt du behöver för bekväm livsstil och ligger inom bekvämt gångavstånd till allt som staden har att erbjuda:

MORDERN ARKITEKTUR
Det första som slår dig när du kliver in i denna bostad är den moderna arkitekturen som smälter samman med Vaxholms historiska känsla. Det är ett perfekt exempel på hur det nya och det gamla kan förenas på ett vackert sätt.

ALLT INOM RÄCKHÅLL
Här är du bokstavligen nära allt. Du kan enkelt promenera till mataffären för att hämta färska ingredienser till middagen, utforska stadskärnans butiker och restauranger, njuta av en kopp kaffe på ett mysigt fik, se till att dina barn når skolan tryggt och ta bussen till önskad destination. Det är en livsstil där bekvämlighet är nyckelordet.

FANTASTISKT LJUSFLÖDE
Bostaden bjuder på ett fantastiskt naturligt ljusflöde som får varje hörn att lysa upp. Du kommer att älska att vakna upp till solens strålar som strömmar in genom fönstren och lyfter din dag.

SOLIG INNERGÅRD
Slappna av och njut av soliga dagar på din egen uteplats med utsikt över en charmig innergård. Det är den perfekta platsen att koppla av med en god bok eller bjuda in vänner för en avkopplande eftermiddag.

LÄGERHÖJDSGATAN 9B
Denna adress är mer än bara en plats, det är ditt nya hem i hjärtat av Vaxholm. Med modern arkitektur, gångavstånd till allt och ett underbart ljusflöde är Lägerhöjdsgatan 9 din nyckel till en modern livsstil i denna charmiga stad. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem personligen. Välkommen hem!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 398 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0
Såld
2024-02-06

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Lägerhöjdsgatan såldes av oss 2024-02-06. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Lägerhöjdsgatan.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Sandra Rosenblom

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.