Ejdervägen 3

Ejdervägen 3

Slutpris

5 100 000 kr


Ramsö— Vaxholm

Ejdervägen 3


Slutpris
5 100 000 kr

Ramsö— Vaxholm

Fritidshus med allt man vill ha!

Välkommen till denna fantastiska fritidshuspärla eller permanentboende som väntar på att bli er nya fristad!

Detta omsorgsfullt renoverade och ombyggda hus erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och charmig landsbygdsstil. I det här huset är varje detalj noga övervägd och utökningen av två rymliga sovrum gör detta till ett hem där ni kan skapa minnen för livet. Varje inredningsval har gjorts med omsorg och med hänsyn till husets unika karaktär. Här möts ni av en stilfull atmosfär där färgvalen smälter samman och skapar en harmonisk helhet som genomsyrar varje rum. Ni kommer att uppskatta de smakfulla detaljerna som ger varje rum en känsla av omsorg och välkomnande.

Den amerikanska verandan under tak är det perfekta stället att koppla av och njuta av de vackra omgivningarna året om. Här kan ni sitta i skuggan och njuta av en svalkande dryck på varma sommardagar eller kura ihop er med en filt och en kopp varm choklad under de kyligare säsongerna.
Vid ankomsten till den välskötta och plana tomten omfamnas ni genast av en känsla av lugn och ro. Den vackra gången som leder fram till huset är omgiven av äppelträd, syrener och ett vackert körsbärsträd.

Huvudbyggnaden erbjuder två sovrum, ett modernt badrum med förbränningstoalett och förberedelse för tvättmaskin, samt ett rymligt vardagsrum och kök där ni kan umgås och skapa härliga måltider tillsammans. I vardagsrum och kök är taket öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd. Eldstaden med insats skapar extra mysfaktor.
På tomten finns en gäststuga med eget kök och toalett, perfekt för gäster eller för att hyras ut för en extra inkomstkälla. Gästhuset har en egen altan. Dessutom finns en friggebod med övernattningsmöjligheter.

När det kommer till rekreation och vattenliv är läget oslagbart. Med en båtplats bara ett stenkast bort har ni enkel tillgång till er egen båt och kan utforska de vackra omgivningarna på ett ögonblick. För de som inte har egen båt är det lätt att ta sig till och från fastigheten med Vaxholmsbolagets tjänster som trafikerar året runt. Även SL:s pendelbåt trafikerar ön.
Nära fastigheten finns även fotbollsplan och en liten sandstrand där även de minsta kan bada.
Ramsö är en pärla av en ö, perfekt belägen mellan Rindö och Tynningö. Här finns en gemensam festplats där traditionellt firande som midsommarfest och sommarpub anordnas. Med ingen biltrafik på ön är det en fridfull miljö där ni kan njuta av naturen och lugnet.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
28 994 kr/år
Tomtarea
1 885 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-03-25

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Ejdervägen såldes av oss 2024-03-25. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Ejdervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.