Skutvikshagen 12

Skutvikshagen 12

Slutpris

4 050 000 kr


Skutvikshagen— Vaxholm

Skutvikshagen 12


Slutpris
4 050 000 kr

Skutvikshagen— Vaxholm

Balkong med bästa läge och vacker havsutsikt över norra Vaxholmsfjärden!

Välkommen till denna fina och ljusa lägenhet med hela 2,70 meter i takhöjd och balkong med magisk havsutsikt och sol från lunch till kväll!
Denna fantastiska bostad ligger på entréplan (plan 3 av 6 i souteräng) med ett högt och fritt läge i det eftertraktade området Skutvikshagen i Vaxholm och erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och naturskön miljö.

Bostaden byggdes 2017-2018 och är därmed modern och energieffektiv. Lägenheten är välplanerad och ger en luftig och rymlig känsla. Läget och känslan är något som måste upplevas på plats.
Det stora fönsterna i vardagsrummet ger dig möjlighet att njuta av utsikten över vacker natur och utsikt mot norra Vaxholmsfjärden året om. Denna plats är ett paradis för naturälskare som önskar bekvämlighet och en plats där du kan koppla av och återhämta dig från vardagens stress. Precis nedanför finns en badbrygga för dig som önskar ett dopp!

- Elegant och stilrent kök med modern utrustning. Badrummet är generöst tilltaget i storlek och har vackra tidlösa materialval. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i lägenheten som gör vardagen enklare. Hela lägenheten känns fortfarande som ny!
- Fiber
-Parkering
-Bastu
-Övernattningslägenhet

Skutvikshagen i Vaxholm är ett av Vaxholms mest attraktiva områden med närhet till både natur och stadsliv. Här bor du i en stabil förening med tillgång till bland annat relaxavdelning med bastu och övernattningslägenhet. Du har gångavstånd till Vaxholms centrum där du hittar butiker, restauranger och kultur. I närheten finns även förskolor, skola, Vaxholms IP och matbutiker. Från Vaxholms centrum kan du också ta dig in till Stockholm med buss 670 på ca 45 min alternativt ta en behaglig båttur med Waxholms- och SL - båten in till Stockholm City eller vidare ut i skärgården.

Missa inte chansen att äga denna fina lägenhet!
Kontakta mig för privatvisning.

Ansvarig mäklare:
Angelica Brehmer
073-6230655


Boarea
65 kvm
Avgift
3 744 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-22

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Skutvikshagen såldes av oss 2024-04-22. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Skutvikshagen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.