Torsgatan 5

Torsgatan 5


Stockholm

Torsgatan 5



Stockholm

Välkommen till denna moderna bostad på Torsgatan 5!

Det finns många plus med den här lägenheten! Gör bostadslivet enklare för familjen - stilren och modern, stor hiss i entréplan med direkt access till garaget, förvaring för barnvagnar, rymligt cykelrum, stabil och välskött förening plus suveränt läge nära City.

Bostaden har en genomtänkt planlösning och en harmonisk atmosfär, där stil möter funktion.
Köket är både välutrustat och smakfullt planerat, och dess öppna planlösning mot vardagsrummet skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet. Här kan du njuta av matlagning samtidigt som du är nära sociala ytor och umgänge.

Huvudsovrummet erbjuder en avslappnad atmosfär och har tillgång till en egen balkong mot en lugn innergård, vilket ger en privat och fridfull plats att koppla av. Det mindre rummet är flexibelt och kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsrum efter behov.

Bostaden har en lugn och genomgående grå färgsättning på väggarna, vilket ger en tidlös och modern känsla. Det eleganta golvet i enstavig smoked ekparkett skapar en enhetlig l bas i hela bostaden.
Det rymliga och helkaklade badrummet är utrustat med duschbadkar, tvättmaskin, torktumlare och smart platsbyggd förvaring, samt en praktisk bänk för klädvård – allt för att underlätta vardagen.
Förvaringsmöjligheterna i bostaden är generösa och välplanerade, vilket gör det enkelt att hålla ordning och skapa en trivsam och organiserad miljö.

Som medlem i föreningen tar du del av en stabil och välskött förening som äger marken. I föreningen erbjuds även garage. Till bostaden hör ett förråd. Suveränt läge nära stadskärnan ger närhet till förskolor, skolor, shopping, gym, mataffärer, kollektivtrafik. kulturliv och universitet. Torsgatan 5 erbjuder dessutom närhet till Stockholms parker, grönområden och promenadstråk längs vattnet.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 251 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-09

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Torsgatan såldes av oss 2024-01-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Torsgatan.

Boka värdering

Elenore Lövgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.