Kungsholmsgatan 11, 2tr

Kungsholmsgatan 11, 2tr

Slutpris

5 800 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholmsgatan 11, 2tr


Slutpris
5 800 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ytterst väldisponerad - Balkong med vy mot Klara Sjö - Nyrenoverat lyxigt badrum

Underbart boende med med Citynära läge och balkong med vy ner mot Klara Sjös vatten och båtliv. Lägenheten bjuder på 74 väldisponerade kvadratmeter med ytor i mycket gott skick och ett lyxigt badrum som renoverades och stambyttes under slutet av 2023 (förberett för tvättmaskin). Här bor du med ett hörnläge och stora fönsterpartier i två väderstreck med härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet ger dig generösa luftiga ytor att möblera med både sällskapsdel och middagsbord. Härifrån når du även lägenhetens balkong med plats för sällskapsyta och till exempel en stor gasolgrill. I anslutning till vardagsrummet ligger lägenhetens rymliga kök som är fullt utrustat och ger dig bra förvaring i vita över- och underskåp. De båda sovrummen är rymliga och i såväl sovrum som i hallen intill finner du fantastisk förvaring i fristående garderober. Lägenheten behöver absolut upplevas på plats.

I Brf Kungsklippan finns flertalet gemensamma utrymmen som bland annat flera takterrasser, tvättstugor och gästlägenhet samt gästrum. Såväl tvättstuga och takterrass finns i samma trappuppgång på Kungsklippan 11.

På Kungsholmsgatan 11 bor du med ett ytterst centralt läge med kort promenadavstånd till såväl Centralstationen och City som till Kungsholmens omgivande vatten vid Klara sjö och Norr Mälarstrand. Kommunikationerna är oslagbara med såväl Rådhusets tunnelbanenedgång som ligger någon minut bort samt City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express som du når med cirka 7 minuters promenad. Här bor du med det bästa citynära läget på Kungsholmen och har direkt närhet till allt du kan tänkas behöva. I närområdet finns matvarubutiker, fler populära restauranger, caféer samt all tänkbar service och shopping.


Boarea
74 kvm
Avgift
7 261 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-01-31

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kungsholmsgatan såldes av oss 2024-01-31. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsholmsgatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.