Pontonjärgatan 8, 3 tr

Pontonjärgatan 8, 3 tr

Slutpris

7 360 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Pontonjärgatan 8, 3 tr


Slutpris
7 360 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Genomgående lägenhet med balkong och öppen spis - skuldfri förening

- Balkong i söderläge
- Skuldfri förening
- Fungerande öppen spis
- Attraktivt kvarter intill Norr Mälarstrand
- Låg avgift där även bredband ingår

Välkommen till denna lägenhet med en fantastisk planlösning och ett stort vardagsrum som leder ut till en solig balkong i söderläge med gott om soltimmar. Lägenheten har bevarade originaldetaljer som högt i tak, fiskbensparkett, tavellister, fönster med charmiga spanjonetthandtag och vackra fönsterbänkskivor. I vardagsrummet finns även en fungerande öppen spis för extra atmosfär. Det charmiga köket är välplanerat med speglad bröstpanel, målade brädgolv, bevarade originalskåp och ett platsbyggt kök som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för en matgrupp vid fönstret. Sovrummet är lugnt beläget mot innergården och rymmer en dubbelsäng samt en skrivbordshörna. In mot sovrummet finns två inbyggda klädkammare som erbjuder förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat från stambytet 2004 och utrustat med dusch och tvättmaskin.

Denna lägenhet erbjuder även ett boende i en välskött förening som är helt skuldfri och äger marken. Som medlem har du tillgång till en gemensam takterrass.

Området runt lägenheten erbjuder snabba promenadstråk längs Norr Mälarstrand med utomhusgym i Rålambshovsparken och möjlighet till bad vid Smedsuddsbadet. Det finns gott om mysiga caféer och restauranger i närheten. Fantastiska kommunikationsmöjligheter finns också vid Fridhemsplan med flera tunnelbanelinjer, bussar och flygbussar.


Boarea
68 kvm
Avgift
2 437 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Pontonjärgatan såldes av oss 2024-05-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Pontonjärgatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.