Stapelgränd 5

Stapelgränd 5

Slutpris

7 600 000 kr


Sigtuna - Ropsten— Sigtuna

Stapelgränd 5


Slutpris
7 600 000 kr

Sigtuna - Ropsten— Sigtuna

Villa med magiskt läge intill Mälarens kant!

Välkommen till Stapelgränd 5, en mycket trevligt villa med ett fantastiskt läge med fin sjövy och del i brygga med egen båtplats i Ropsten. Här finns stor potential att skapa ditt drömhem!

Entréplanet har en bra planlösning med kök, separat matplats och vardagsrum. Härifrån har man en oslagbar vy mot Mälaren. Från matplatsen finns en utgång till den stenlagda uteplatsen och trädgården. På entréplanet finns möjlighet till fyra sovrum, ett duschrum samt en gäst WC. En trappa ned i källarvåningen finns en stor gillestuga med en värmande braskamin med öppen spis samt bastu med dusch och en separat toalett. På det här planet finns också tvättstuga, hobbyrum, sovrum och ett stort rum, möjligt som sovrum/arbetsrum eller som förråd med plats för mycket förvaring.

Huset är i behov av modernisering - men här har du all möjlighet att skapa ditt hem efter eget tycke och smak.

Uteplatsen har ett bra solläge i sydväst. Trädgården är avgränsad med buskar och träd och tomten kan bevattnas med sjövatten från områdets pumphus. För bilar finns parkering för en bil i vidbyggt garage samt två bilar på uppfarten.

Vid Mälarens kant, strax bortom tomten, har man områdets gemensamma båtbrygga där en båtplats ingår. Huset angränsar till en stor allmänning med plats för fotboll och brännboll etc. I området finns även en lekplats för de yngre barnen.

Vid vattnet finns den mysiga strandpromenaden som leder dels till Sjudargårdsbadet men också till den medeltida stadskärnan i Sigtuna där all möjlig service finns såsom vårdcentral, apotek, restauranger, butiker mm. Skolan SSHL ligger ett stenkast bort och det är även nära till busshållplats. Sigtunas sportfält med Prästängshallen, tennishall, fotbollsplaner samt Sigtunas egen slalombacke finns endast 400 meter från huset.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
133/159 kvm
Driftkostnad
51 575 kr/år
Tomtarea
677 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Stapelgränd såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Stapelgränd.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.