Ropstensvägen 6

Ropstensvägen 6

Slutpris

7 000 000 kr


Ropsten— Sigtuna

Ropstensvägen 6


Slutpris
7 000 000 kr

Ropsten— Sigtuna

Välkommen till denna charmiga villa med närhet till Mälaren och Sigtuna Stad!

Välkommen till denna charmiga villa som erbjuder hela 260 kvadratmeter att skapa sitt drömboende i. Här kan du njuta av närheten till mysiga promenadstråk och bara 100 meter bort finns Mälaren. Med en stor och lummig tomt finns det gott om plats för utomhusaktiviteter och den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar att avnjuta.

Stora renoveringar är gjorda, då huset är dränerat 2009, taket är bytt 2007 och avloppet relinat 2022.

Uteplatsen har ett bra solläge i sydväst. Trädgården är avgränsad med buskar och träd och tomten kan bevattnas med sjövatten från områdets pumphus. För bilar finns parkering för en bil i vidbyggt garage samt två bilar på uppfarten.

Entréplanet har en bra planlösning med kök, separat matplats mot allrum med burspråk och ett stort vardagsrum i vinkel. Från matplatsen finns en utgång till uteplatsen och trädgården. På entréplanet finns idag ett sovrum men möjlighet finns att avgränsa till ytterligare rum, vidare finns ett badrum samt en gäst-WC. Källarvåningen renoverades 2022 med nya golv och helkaklat duschrum. Här finns ett allrum med braskamin, ett sovrum samt två rum som kan användas som kontor/sovrum eller förvaring. På det här planet finns också en tvättstuga och en matkällare.

Vid Mälarens kant, strax bortom tomten, har man områdets gemensamma båtbrygga där en båtplats ingår via byalagets årsavgift. Huset angränsar till en stor allmänning med plats för fotboll och brännboll etc. I området finns även en lekplats för de yngre barnen.

Vid vattnet finns den mysiga strandpromenaden som leder dels till Sjudargårdsbadet men också till den medeltida stadskärnan i Sigtuna där all möjlig service finns såsom vårdcentral, apotek, restauranger, butiker mm. Skolan SSHL ligger ett stenkast bort och det är även nära till busshållplats. Sigtunas sportfält med Prästängshallen, tennishall, fotbollsplaner samt Sigtunas egen slalombacke finns endast 400 meter från huset.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
133/130 kvm
Driftkostnad
42 505 kr/år
Tomtarea
713 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Ropstensvägen såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ropstensvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.