Snäckvägen 15

Snäckvägen 15

Slutpris

4 225 000 kr


Nyehusen— Yngsjö— Kristianstad

Snäckvägen 15


Slutpris
4 225 000 kr

Nyehusen— Yngsjö— Kristianstad

Nu finns en riktigt trevlig fastighet till salu på Snäckvägen 15! Här finns boningshus, samt två gästhus. Boningshuset är rejält byggt i Siporex och har 3 sovrum, allrum, vardagsrum med matplats intill köket. helkaklat badrum med dusch. Källaren rymmer förråd samt tvättstuga/pannrum och dusch. Här finns förberett för bastu.
Det stora gästhuset är snyggt renoverat med öppet till nock, här finns två sovrum, helkaklat badrum kök samt allrum. Det lilla gästhuset har allrum/sovrum, helkaklat badrum samt pentry med trinett. Husen ligger trevligt planerade på tomten och här ryms både gäster och vänner. Boningshuset är rejält byggt så för den som önskar det kan man bo permanent här. Här är kommunalt vatten och avlopp och fiber finns anslutet. En helt ny luft/vatten värmepump från 2024 finns dessutom installerad.

Området är vackert med milslånga stränder och skog intill. Cykelbana finns lättillgänglig och du tar dig enkelt både till Yngsjö och Åhus mot norr eller mot Friseboda och Juleboda som ligger åt öder. För dig som gillar Österlen så är avståndet nära.
I området finns både cafe samt bageri och i närheten finns affär.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
37 834 kr/år
Tomtarea
1 289 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Snäckvägen såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Yngsjö samt även på Snäckvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.