Staregatan 1

Staregatan 1

Slutpris

2 400 000 kr


Östra Ljungby— Klippan

Staregatan 1


Slutpris
2 400 000 kr

Östra Ljungby— Klippan

Enplansvilla med inredd källare!

En fin familjevilla med härliga kvadratmeter som rymmer mycket mer än vad man kan tro.

När man stiger in i huset märker man av hemtrevnaden och känslan av "att komma hem" infinner sig med en gång. Rakt fram från hallen har man ett stort vardagsrum och till höger från hallen har man ett sovrum, till vänster möts vi av matplatsen och köket, vidare in finns badrum med badkar och två sovrum till. Ett härligt stort uterum om ca 35kvm med utgång från både vardagsrum och matplats förgyller verkligen huset! En trappa ned finns gillestuga med kamin , stor tvättstuga, tre sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. I hela källarplan ligger klinker på golv.

Garaget har man i direkt anslutning till huset med ingång både från trädgård och källare. Väldigt fint hus med många plus i kanten! Läget är oslagbart, här bor du i ett lugnt villaområde med cykelväg till skolan och en stor trädgård som är totalt insynsskyddad under sommarhalvåret. Här ryms massor med lek och bus.

Nuvarande ägare har bytt värmesystem 2024, (från elvärme till jordvärme) vilket innebär att kostnaderna kommer att sänkas mycket mot de angivna. Det här är för dig som önskar ett energisnålt hus med minimalt med underhåll och plats för många med andra ord det perfekta huset för barnfamiljen!

Bra läge med närhet till Ängelholm, Klippan samt motorvägen. I Östra Ljungby finns både skola, förskola samt ICA och pizzeria inom bekvämt avstånd.

Varmt välkommen att anmäla er plats till visning.


Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
79 900 kr/år
Tomtarea
1 164 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2024-03-22

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Staregatan såldes av oss 2024-03-22. Se alla våra försäljningar i Östra Ljungby samt även på Staregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.