Fillingerum Ekängen 1

Fillingerum Ekängen 1

Slutpris

2 750 000 kr


Söderköping— Valdemarsvik

Fillingerum Ekängen 1


Slutpris
2 750 000 kr

Söderköping— Valdemarsvik

Rött hus med vita knutar - Lantlig dröm!

Varmt välkommen till denna trivsamma och lantliga dröm endast ca 40 minuter från Norrköping!

Här möts gammalt och nytt! De senaste åren har huset varsamt moderniserats genom en rad investeringar så som nytt avlopp med markbädd, omdränering samt ett nytt effektivt uppvärmningssystem med Bergvärme. Trots dess moderna bekvämligheter så märker man historiens vingslag när man kliver innanför dörrarna, i vardagsrummet finner ni ett fint trägolv bevarat och i köket möts man av originalvedspisen som tar en tillbaka till 1930-talet!

De 100+51 kvm är fördelade på en välkomnande hall, vardagsrum som kan delas om man önskar ytterligare ett sovrum. Stort kök med barplats och öppen planlösning in till vardagsrummet med utgång till trädgården som bjuder på utsikt över ängarna. Entréplanet bjuder även på duschrum. Tar man klivet upp i trappen möts man av de mer privata planet med vad som idag är 2,5 sovrum samt flertalet klädkammare samt en toalett. I källaren finner ni de mer praktiska så som förråd, tvättstuga och pannrum.

Fin uppvuxen trädgårdstomt med både odlingslådor, planteringar, buskar och fruktträd! På sommaren är det bara låta dörren stå på vid gavel och låta barnen leka fritt innanför staketet. Bygg till en altan och sitt och njut av kvällssolen sena sommarkvällar! På tomten finner vi även en Carport, garage med förrådsdel

Fiber finns givetvis indraget i huset.

I Filligerum bor man lagom lantligt med närheten till Norrköping och Söderköping med dess servicehandel. Barnomsorg och skolor finner ni i Valdemarsvik alt Söderköping. In på husknuten har man skogen full med promenadstråk där ni kan finna ert egna hemliga bär- eller svampställe

Välkommen att visa ert intresse!


Boarea/biarea
100/51 kvm
Driftkostnad
25 875 kr/år
Tomtarea
1 443 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-03-02

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Fillingerum Ekängen såldes av oss 2022-03-02. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på Fillingerum Ekängen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.