Boktryckargatan 59

Boktryckargatan 59

Slutpris

2 250 000 kr


Norrköping

Boktryckargatan 59


Slutpris
2 250 000 kr

Norrköping

Möjligheternas hus!

Välkommen till Boktryckargatan 59, beläget i det populära området Lagerlunda.

Detta enplanshus med källare erbjuder generösa ytor på vardera plan, med 88 kvadratmeter per våning. På entréplan finner ni ursprungligen tre rymliga sovrum, varav ett för närvarande används som matrum. Detta flexibla utrymme kan enkelt återställas till ett sovrum om den framtida ägaren så önskar. Här finns också ett ljust och stort vardagsrum, ett praktiskt kök med gott om arbetsytor, generös förvaring i hallen, samt en gästtoalett och ett duschrum med toalett.

Källarplanet rymmer ett garage, en tvättstuga, ett hobbyrum och gott om utrymme för förvaring av alla era ägodelar.

Huset omges av en grönskande trädgård som ger er en lugn och avkopplande miljö att njuta av. Dessutom har ni bekvämt gångavstånd till bussförbindelser och resecentrum, vilket gör pendlingen smidig. Området erbjuder även förskolor och lekplatser för de små i familjen.

För er komfort är huset uppvärmt med fjärrvärme och har fått nya fönster på gaveln och baksidan, moderna altandörrar och en säker ytterdörr. Taket renoverades för ungefär 20-25 år sedan.

Tveka inte att kontakta oss och boka din visningstid. Det här är en unik möjlighet att få ett trivsamt hem i ett eftertraktat område. Välkommen!


Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
29 764 kr/år
Tomtarea
588 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-09-20

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Boktryckargatan såldes av oss 2023-09-20. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Boktryckargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.