Bandygränd 6

Bandygränd 6

Slutpris

995 000 kr


Ektorp/Kaffebacken— Norrköping

Bandygränd 6


Slutpris
995 000 kr

Ektorp/Kaffebacken— Norrköping

Möjligheternas lägenhet på Bandygränd 6!

Varmt välkommen till denna lägenhet med oändliga möjligheter på Bandygränd 6. Här sätter endast fantasin stopp, så med lite renovering och kärlek kan detta bli din nästa drömbostad!

Lägenheten består av två rum och kök fördelat på 63,5 kvm, på våning 2 i huset. Via kök och även vardagsrum når ni den stora balkongen med sydostligt läge, som ger morgon- och dagssol.

Föreningen BRF Högalund är välskött med god ekonomi. I föreningen finns det bland annat en uppvärmd swimmingpool (4 x 8 m) inomhus på Bandygränd 6, som är tillgänglig för alla boende. I anslutning till swimmingpoolen finns både herr- och dambastu med nyrenoverade dusch- och omklädningsrum. På takvåningen i de två höghusen finns två mindre basturum med dusch- och omklädningsrum. Här finns utgång till en härlig takterass med en fantastisk utsikt över Norrköping. I föreningen finns även ett uthyrningsrum med stolar och bord för ca 30 personer och eget pentry, en övernattningslägenhet med två tvåbäddssoffor samt ett hobbrym på Bandygränd 6 och en trevlig innergård med utemöbler och grill.

Och i den låga avgiften om 4 048 kr ingår värme, kallvatten, fast avgift för el samt Tv Lagom och bredband 100/100 via Telia.

Välkommen hem!


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 048 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Bandygränd såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Bandygränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.