Fredsgatan 8

Fredsgatan 8

Slutpris

1 695 000 kr


Centralt— Örebro

Fredsgatan 8


Slutpris
1 695 000 kr

Centralt— Örebro

Renoverad 2:a med centralt läge!

Fredsgatan 8 - nyrenoverad lägenhet med stilrena materialval, uteplats och bara att flytta in!

Nu finns möjligheten att förvärva denna extraordinära 2:a beläget på bottenplan med uteplats mitt i centrum. Här bor du ett stenkast från Stadsparken och Stora Holmen med mycket fina promenadstråk. Bekvämt boende med gångavstånd till restauranger, uteliv, shopping, centralstationen, Universitetssjukhuset och mataffärer. I månadsavgiften 4029:- ingår allt dvs. värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållsel. Med 72m² boyta finner du denna totalrenoverad lägenhet med genomgående stilrena materialval och en känsla av rymd och ljus. Lägenheten renoverades under 2016 med ny el och har ljust golv och vitmålade väggar som genomsyrar hela lägenheten. Praktiskt kök med vita köksluckor, svart mosaik ovan diskbänk samt inbyggd ugn och micro, spis, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys. Praktiska överskåp och gott om förvaring finns genomgående i hela lägenheten. Helkaklat badrum med mosaik detaljer, härlig golvvärme, spotlight och wc, handfat, dusch med praktiska duschväggar.

Brf Gillet är en ekonomisk stabil förening med bastu och träningslokal i källarplanet på Fredsgatan 8 och tvättstuge-nyckel går till dörren. Föreningslokal finner du på Gamla gatan 15. Där finns gästrum, samlingslokal, bordtennisrum och ett enkelt snickarrum.Gillets träffpunkt drivs av Örebro kommun och står öppen för alla i fastigheten. Där kan du delta i olika aktiviteter vilka anslås på anslagstavlan under gårdsrådet.


Boarea
72 kvm
Avgift
4 029 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-04

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Fredsgatan såldes av oss 2019-03-04.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.