Gamla Ryssnäsvägen 1

Gamla Ryssnäsvägen 1


Borås

Gamla Ryssnäsvägen 1



Borås

Nu har vi förmånen att förmedla fantastiska Ellagården i Viared. En oas mitt i expansiva industriområdet mellan Borås och Göteborg. Här har tidigare restaurang och konferens verksamhet drivits, men fastigheten passar utmärk även som kontor eller butik.

Anläggningen består av flera byggnader där huvudbyggnaden har restaurangkök med matsal i två våningar. Totalt finns fem konferenslokaler för mellan två till 114 personer, alla i olika storlekar.
Här finns även "Vita Villan" som utöver konferens erbjuder övernattning i fyra mycket fint renoverade dubbelrum samt en charmig vinkällare med plats för provsmakning.

Hela anläggningen håller mycket hög kvalité och ligger mycket bra till i ett expansivt område. Hela fastigheten blir ledig för ny köpare.
Servitut på parkering finns.

Överlåtelse sker genom aktiebolag.


Fastigh.bet
BORÅS VISIRET 1
Bruksarea
850 kvm
Tomtarea
4 672 kvm
Såld
2020-08-28

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna fastighet på Gamla Ryssnäsvägen såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Gamla Ryssnäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.