Ankares Väg 93

Ankares Väg 93

Slutpris

4 000 000 kr


Båtsmanstorpet— Mölnlycke— Härryda

Ankares Väg 93


Slutpris
4 000 000 kr

Båtsmanstorpet— Mölnlycke— Härryda

Gavelradhus i barnvänliga grönskande Båtsmanstorpet!

Välkommen till detta härliga gavelradhus om två plan i idylliska och grönskande Båtsmanstorpet. Bostaden är väldisponerad och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns fönster i tre väderstreck vilket ger ett ljust och inbjudande sällskapsrum. Idag nyttjas bostaden som en fyra men man kan med lätthet göra om bostaden till en femrummare igen om man så önskar. Ett badrum i varje våningsplan varav det ena har dusch och det andra har badkar.

På framsidan finns en skön uteplats med sol från morgon till eftermiddag och blir den perfekta platsen att äta frukost på. En utomhustrappa gör det lätt att ta sig ner till resten av den grönskande trädgården.

Vid gaveln på huset finns en rymlig terrass under tak vilket är en perfekt plats att sitta och njuta av varma sommarkvällar. Det blir som ett extrarum att nyttja under sommarhalvåret. Trädgården ligger mot ett skogsparti vilket ger ett trivsamt läge. På balkongen i entréplan fångar man den sista kvällssolen. Då det finns uteplatser i tre väderstreck finns det alltid sol och skugga att välja på.

En perfekt bostad för den som vill bo i en radhusidyll men inte vill ta steget till ett friköpt hus. Här bor du omgivet av trevliga grannar och med en god stämning på gården. Mycket barnvänligt med flera lekplatser och många andra barn inom området vilket ger frihet för både barn och förälder. Innergårdarna är bilfria och det finns stigar om man vill ta sig vidare till gårdarna bredvid. Kort promenadavstånd till skola och förskola. Det finns flera busshållplatser i närheten om man vill ta sig till Mölnlycke, Göteborg eller Mölndal.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
115.3 kvm
Avgift
8 893 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-29

Mäklarhuset Härryda

Denna radhus på Ankares Väg såldes av oss 2024-04-29. Se alla våra försäljningar i Mölnlycke samt även på Ankares Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.