Görjelycksgatan 12

Görjelycksgatan 12

Slutpris

2 125 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Görjelycksgatan 12


Slutpris
2 125 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

VILLAKÄNSLA I LJUS 2:A - IDYLLISKA KVARNBYN

VILLAKÄNSLA I LJUS 2:A - IDYLLISKA KVARNBYN
Nu har du chansen att förverkliga drömmen om att bo i historiska Kvarnbyn med kullerstensgator och mysiga trähus med anor från mitten av 1800-talet. Missa inte denna mysiga och fina 2:a med villakänsla. HSB BRF Görjekullen är en stabil förening med om 36 bostadsrätter. Denna lägenhet ligger i en villa som består av fyra lägenheter med gemensam stor trädgård. Här möts det tidstypiska charmiga yttre med med det moderna inre i en fantastisk blandning. Solig gemensam tomt med toppenläge i Kvarnbyn!

Ljus fin lägenhet med fönster i tre väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över Mölndal. Fina detaljer som högt i tak, djupa fönsternischer, träpanel och vackra tidstypiska fönster. Ljusa väggar och parkett i hela lägenheten. Stort vardagarrum med fondvägg. Sovrum med två fönster och klädkammare. Mysigt modernt kök med två fönster med utsikt övar Kvarnbyn. Badrum med badkar och plats för tvättmaskin. Mysig hall med avhängning och entrédörr i vinkel.

Här bor man idylliskt modernt i en historisk miljö med gångavstånd till dagis, skolor, kommunikationer och brett serviceutbud i det framväxande Mölndals centrum. Gångavstånd till härliga bad i Stensjön. Med cykel tar det drygt 20 minuter till Liseberg. Snabb inflyttning möjlig.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
54.5 kvm
Avgift
4 522 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
½ tr (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-11

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Görjelycksgatan såldes av oss 2018-04-11. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Görjelycksgatan.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.