Månesköldsgatan 51

Månesköldsgatan 51

Slutpris

4 500 000 kr


Månesköld/Ågårdsområdet— Lidköping

Månesköldsgatan 51


Slutpris
4 500 000 kr

Månesköld/Ågårdsområdet— Lidköping

Totalrenoverat, smakfullt och med eftertraktat läge!

Välkomna till detta fantastiska hus som under ytan döljer ett hem utöver det vanliga. Här har allt, under de senaste åren, totalrenoverats till en modern och smakfull standard. Eller vad sägs om öppen planlösning, braskamin, utbygge med skjutdörrspartier av glas, enhetliga golv av valnötsparkett och spansk marmor, infälld led-belysning, fiber och bergvärme. Här får den stora familjen plats med fem sovrum samt möjlighet för fler i källaren. Inte nog med detta så ligger även fastigheten på en av Lidköpings mest eftertraktade adresser med fritt läge i söder och enbart 200 meter till både förskola och mellanstadieskola. Ett hus för dig som söker ett inflyttningsklart boende med hög standard. Missa inte denna pärla!


Boarea/biarea
154/83 kvm
Driftkostnad
29 065 kr/år
Tomtarea
535 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-04-05

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Månesköldsgatan såldes av oss 2018-04-05. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Månesköldsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.