Götgatan 1

Götgatan 1

Slutpris

3 010 000 kr


Centrala Lidköping— Lidköping

Götgatan 1


Slutpris
3 010 000 kr

Centrala Lidköping— Lidköping

Trerummare på markplan i Örnenhuset

Välkommen till Lidans strand och ett av Lidköpings mest anrika hus, Örnenhuset anno 1880. Här kan vi stolt presentera en extraordinär bostadsrätt på markplan som kommer att överträffa dina förväntningar. Detta exklusiva hem är det perfekta valet för dig som söker det bästa av både komfort och läge.

När du kliver in genom dörren till denna bostadsrätt möts du av enastående detaljer, exklusiva materialval och den öppna planlösningen.

Den generösa takhöjden med en maxnivå på 300 cm, spegeldörrarna och de vackra ekparkettgolven ger en känsla av lyx och elegans som genomsyrar varje hörn av denna unika bostad. De stora, djupa fönstren med valv och spröjs släpper in härligt naturligt ljus från två olika väderstreck och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Det öppna och rymliga köket, i massiv ek från Vedum, är en dröm för matlagningsentusiaster. Här möts köket och matplatsen av en praktisk köksö och ytterligare platsbyggda vitrinskåp vid matplatsen, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme och möjlighet att visa upp dina finaste köksredskap.

Det helkaklade badrummet innehåller både toalett och dusch, men även en praktisk tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.

De två separerade sovrummen ger möjlighet till privatliv och erbjuder den perfekta platsen att koppla av och återhämta sig. I det ena sovrummet finner du en smidig skjutdörrsgarderob som maximerar förvaringsutrymmet.

Från vardagsrummet nås den den charmiga och stenbelagda innergården.

Denna bostadsrätt erbjuder också moderna bekvämligheter såsom rostfria vitvaror och centraldammsugare, vilket gör ditt dagliga liv ännu smidigare. Och med fiberanslutning finns det inga begränsningar när det gäller kommunikation och underhållning.

Denna bostadsrätt är verkligen något utöver det vanliga och anses vara en "liten pärla" med ett utav Lidköping mest eftertraktade lägen.

Missa inte möjligheten att bli ägare till denna exklusiva bostad.

Kontakta oss idag för att boka in dig på visningen!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 654 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2023-07-05

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2023-07-05. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Götgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.