Sörbrantsvägen 16

Sörbrantsvägen 16

Slutpris

6 300 000 kr


Norra Hallsås— Lerum

Sörbrantsvägen 16


Slutpris
6 300 000 kr

Norra Hallsås— Lerum

Modernt boende med naturen alltid närvarande

Välkommen till Norra Hallsås och de svävande husen, en modern arkitektur som möter naturen på dess villkor. Norra Hallsås är ett lugnt och omtyckt område med gångavstånd till det mesta, buss finns hela vägen upp i området. Lerum som bostadsort möter de flesta kraven som man kan önska såsom kommunikationer, social service, skolor och affärer.

Innan man kommer fram till huset kör man in på en liten väg som leder fram till husen som hänger över branten, ungefär mitt i kommer man fram till huset som ni nu skall besöka. Utanför har vi en smakfull stensättning och ett förråd, en carport och en parkeringsplats bredvid.

För att komma in i huset passerar man en gångbro och kliver in genom den röda dörren, här möts man av en generös hall med smart förvaring och ett stort ljusinsläpp som bjuder på utsikten bakom huset. Ljus färgsättning och ett smakfullt svart klinkergolv. Till höger om hallen har vi sovrum 1 med parkettgolv, vita väggar och ett ljusinsläpp från golv till tak. Sovrummet har plats för dubbelsäng och ett litet arbetshörn. Det helkaklade badrummet ligger mitt i hallen, bredvid trappan till loftet, smakfullt kaklat i blåa nyanser, duschhörn, wc och handfat. Köket ligger i öppen planlösning med matsalen, vit inredning, svarta bänkskivor och välplanerat. Matsalen med stora ljusinsläpp från golv till tak, bjuder på en trivsam och vacker utsikt över intilliggande natur. Precis som i de andra rummen är det här vita väggar och parkettgolv. Från köket kommer man ut till balkongen i söder-västerläge, här finns plats för en matmöbel och grillen. Sovrum 2 är precis som sovrum 1 fast spegelvänt, vita väggar och parkettgolv och stort ljusinsläpp. Mellan sovrum 2 och köket ligger teknikrummet, här finns el, fiber och centraldammsugare.

Nedre plan når man genom det öppna trappan som ligger i hörnet av matsalen. Man kommer ner i vardagsrummet som är ljust och luftigt, ljusa färger och parkettgolv. De stora ljusinsläppen i tre väderstreck ger rummet karaktär och rymd. Från vardagsrummet når man altanen, precis som balkongen ligger den i söder-västerläge, lummigt belägen med bra insynsskydd och en avkopplande miljö. Sovrum 3 med en trivsam ljus färgsättning och den svarta fondväggen och det ljusa parkettgolvet ligger också med access till altanen. Sovrum 3 är idag masterbedroom med eget badrum, här finns det plats för en stor dubbelsäng. Badrummet är helkaklat i gråa toner, här finns ångdusch, wc och dubbelhandfat. Tvättstugan och pannrummet når man både från badrummet och vardagsrummet, ljusa färger och stort ljusinsläpp. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och husets hjärta, värmepumpen.

Övre plan når man från hallen vid entrén, och man kommer upp i ett stort ljust allrum med ljusa färger och parkettgolv. Stora ljusinsläpp och utgång till takterrassen som badar i solljus hela dagen, här finns plats för loungemöbler eller solstolar. Sovrum 4 med en trivsam atmosfär, ljusa färger och parkettgolv har plats för stor enkelsäng och ett arbetshörn.


Boarea
173 kvm
Driftkostnad
37 770 kr/år
Tomtarea
597 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-18

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på sörbrantsvägen såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på sörbrantsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.