Funningsviksvägen 15

Funningsviksvägen 15

Slutpris

3 850 000 kr


Funningen— Borås

Funningsviksvägen 15


Slutpris
3 850 000 kr

Funningen— Borås

Soligt västerläge intill vackra Bosjön!

Unikt tillfälle! Välkommen till denna pärla intill fina Bosjön med underbar sjöutsikt och strandnära läge. Njut av ett härligt bad, en tur med båten eller en skön stund i bastun som ligger strax intill stranden! Här kombineras ett naturskönt och fridfullt läge med närheten till Borås centrums utbud - även till Göteborg tar man sig snabbt och enkelt via nya vägen!

Den charmiga och välskötta villan har en varm och trivsam känsla och är i ett gott skick. Villan erbjuder tre fina sovrum, ett nyare kök i klassisk stil, ett trivsamt vardagsrum med braskamin och dubbeldörrar ut till en rymlig och ljus matsal med underbar utsikt över sjön! Matsalen har skjutbara fönster- och dörrpartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne och erbjuder direkt anslutning till den stora, soliga altanen. I huset finns också ett helkaklat badrum, ett tvättrum samt en hall. Djupborrad brunn, minireningsverk.

Mysigt bastuhus från 2013 med vedeldad bastu som erbjuder plats för hela familjen, utanför finns ett sällskapsrum med helglasade dubbeldörrar ut till en solig altan - bara några meter från ett svalkande dopp i sjön! Bada från bryggan och inta eftermiddagskaffet på den härliga altanen. Utöver bastuhuset finns även en friggebod, cykelförråd, vedförråd och lekstuga på tomten. Stor och fin trädgård, delvis naturtomt, där man kan njuta av solen hela dagen, den underbara utsikten över sjön och de sista solstrålarna vid Bosjöns strand.

Varmt välkomna! / Helna på Mäklarhuset


Boarea
93 kvm
Driftkostnad
19 637 kr/år
Tomtarea
1 955 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-06-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.