Fregattgatan 1

Fregattgatan 1


INRE HAMNEN— Sundsvall

Fregattgatan 1



INRE HAMNEN— Sundsvall

Unikt tillfälle! Äntligen en 3:a högt upp i huset

I Sundsvalls just nu hetaste område, Norra kajen, finns nu möjligheten att förvärva denna toppmoderna 3:a med havet som närmsta granne. 3-rummaren om nästan 100 kvm är ljus och rymlig och har en social planlösning där kök, matrum och vardagsrum är fint samlat i anslutning till den inglasade balkongen. Här finns också två bra sovrum med havsutsikt, två helkaklade toaletter, dusch, tvättmaskin, torktumlare m m.

Genomgående i bostaden ligger ett ljust, fint ekparkettgolv i alla rum och alla väggar är ljusa. Köket är ett vitt Marbodalkök med snygga, gråa bänkskivor, fullt utrustat med genomgående rostfria vitvaror samt matplats med fantastisk utsikt. Hörnläget ger bostaden gott om ljusinsläpp och här har man minimal insyn från grannar. De stora fönsterpartier mot vattnet ger en härlig utsikt mot Sundsvallsbron, Södra Bergets slalombacke och in mot Sundsvalls centrum.

Området är fint planerat med hamnpromenaden längs vattnet, fina stenläggningar, snygga planteringar och gångvägen tar er in till Sundsvall centrum på bara några få minuter. Här finns även en populär restaurang.

Inte nog med detta så finns även möjligheten att nyttja föreningens gemensamma terrasser med hänförande utsikt! Detta är en bostad som behöver upplevas på plats.

Välkomna med er visningsbokning.


Boarea
96 kvm
Avgift
7 064 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Sundsvall

Denna lägenhet på Fregattgatan såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Fregattgatan.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.