Grönsaksstigen 21

Grönsaksstigen 21

Slutpris

1 700 000 kr


Norrmalm— Lycksele

Grönsaksstigen 21


Slutpris
1 700 000 kr

Norrmalm— Lycksele

Rymlig villa med fint läge på Grönsaksstigen

Detta hus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett ljust och rymligt boende där de sociala ytorna är många. Den väl genomtänkta planlösningen gör bostaden enkel att inreda och umgås i. Huset har rymliga 6 rok varav 4 st sovrum. Uppvärmning via fjärrvärme och här finns även fiber inkopplat.

Här kan du njuta av en trevlig och stor balkong med trätrall, plats för matbord och stolar. Utgång från vardagsrummet. perfekt för att äta ute på sommaren. Uteplatserna har ett soligt läge med eftermiddagssol. I suterrängplan finns en stor och trevlig altan, där har man sol i stort sett hela dagen.

Huset står på en stor, barnvänlig, insynsskyddad trädgårdstomt med många soltimmar och stora gräsytor. Huset har dessutom ett garage med goda förvaringsmöjligheter. Nära till skolor, affär, strövområden och skoterleder. Välkomna på visning!


Boarea/biarea
117/117 kvm
Driftkostnad
45 157 kr/år
Tomtarea
1 090 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Lycksele

Denna villa på Grönsaksstigen såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Lycksele samt även på Grönsaksstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.