Engholmsgatan 26b, 1tr

Engholmsgatan 26b, 1tr

Slutpris

950 000 kr


Lamberget— Karlstad

Engholmsgatan 26b, 1tr


Slutpris
950 000 kr

Lamberget— Karlstad

Ljus, stilren och smart planerad tvåa med balkong!

Välkommen till denna lägenhet vars inredning är stilren och noga genomtänkt. En optimalt planerad tvåa i fint skick som bland annat erbjuder fräscha ytskikt, bra planlösning, renoverat kök och badrum samt mycket dagsljus. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en fin och ljus balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder sol hela dagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Utsikten är fantastisk mot det glittrande vattnet i Lambergstjärn.

Läget på Lamberget kan inte bli bättre! Här finns Lambergstjärn direkt utanför bostaden och en kort cykeltur tar dig till Herrhagen. Bushållsplats finns nära, dessutom är det bara några minuter med bil till Centrum. I området finns även en populär idrottsanläggningen som erbjuder både padel och JumpYard! Kort sagt, i ett naturnära läge på Engholmsgatan 26B saknas inget! Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 679 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Karlstad

Denna lägenhet på Engholmsgatan såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Karlstad samt även på Engholmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.