Edebäck Myra 1

Edebäck Myra 1

Slutpris

1 600 000 kr


Lämmås— Hagfors

Edebäck Myra 1


Slutpris
1 600 000 kr

Lämmås— Hagfors

Hemtrevlig villa med eget stall!

Välkommen Myra 1 och det lantliga paradiset du alltid drömt om! Denna förtjusande 1½-plans villa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och rustik charm.
I entréplanet stiger du in i det rymliga och modernt designade köket, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en praktisk och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för att laga mat och umgås med familj och vänner samtidigt som det moderna utförandet gör det till en fröjd att vistas i. Intill köket finner du det luftiga vardagsrummet komplett med en storslagen täljstenskamin. Den sprakande elden skapar en varm och inbjudande känsla och ger en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Det helkaklade badrummet är en oas av lyx och avkoppling.
Vidare på ovanvåningen hittar du en hall, två väl tilltagna sovrum och vindsgarderober med goda ytor för förvaring. Villan värmas praktiskt upp med jordvärme och fiber finns anslutet.

För de som älskar utomhuslivet, är detta drömhem komplett med ett uthus som inkluderar ett stall - perfekt för dig som har fyrbenta vänner att ta hand om. Med 1 hektar mark, erbjuder denna egendom gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och avkoppling i naturen. Den tillhörande hästhagen ger dina hästar frihet att sträcka på benen och njuta av det öppna landskapet


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
29 474 kr/år
Tomtarea
10 000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-06

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Edebäck Myra såldes av oss 2024-05-06. Se alla våra försäljningar i Hagfors samt även på Edebäck Myra.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.