Torpsvängen 43

Torpsvängen 43

Slutpris

5 000 000 kr


Lindbacken— Uppsala

Torpsvängen 43


Slutpris
5 000 000 kr

Lindbacken— Uppsala

Gavelradhus i tre plan med takterrass och egen stor parkering

Här erbjuds ett modernt gavelradhus i tre våningar med två härliga utomhusområden, flertalet franska balkonger, en takterrass samt stor uppställningsyta för bilar i direkt anslutning till entrén. Gavelläget ger denna bostad en av de största tomterna i föreningen. Bostaden, som är uppförd 2015, är lugnt belägen intill ett skogsparti på en barnvänlig återvändsgata i det populära området Lindbacken.

Planlösningen är välplanerad och effektiv med rymliga sällskapsytor och stora fönsterpartier med skjutdörrar ger en sömlös övergång mellan ute och inne. Vidare har huset genomgående en hög standard när det gäller materialval och utrustning och takhöjden om hela 2,70 meter ökar den luftiga atmosfären. Köken kommer från kvalitativa Kvänum och har en vacker bänkskiva i carraramarmor och fina detaljer i mässing. De två badrummen har båda kommoder där tvättställen kombineras med tidlösa bänkskivor i kalksten. Varje sovrum erbjuder gott om förvaringsutrymme med platsbyggda skjutdörrsgarderober och det finns även en extra klädkammare under trappan. Om det skulle behövas finns också möjlighet att enkelt skapa ett extra sovrum på bottenvåningen i ena delen av vardagsrummet.

I Lindbacken får ni till vardagspusslet tack vare att allting man behöver finns inom gångavstånd. I bostadsområdet finns det hela fyra förskolor och det finns generöst med parkmiljöer för lek där också Lindbackens skola (åk F-5) ligger vid Skogstorpsparken. I området finns det omåttligt uppskattade ICA Lindbacken med generösa öppettider, suverän service och butikspersonal samtidigt som butiken även erbjuder postutlämning. Intill ICA-finns den så kallade Handelsbyn som erbjuder bl.a. vårdcentral, gym, apotek, restaurang, fritidsgård, coworking space och en Pop-up-butik. Läs gärna mer här: https://handelsbyn.se/.

Gränby köpstad och centrum ligger endast 5 minuters bilfärd där ni i stort sett kan få tag på vilken butik som ni än önskar eller se på bio vid uppskattade Nordisk Films biograf. I närområdet finns 4H-gården vid Årsta samtidigt som ni kan ha en spännande vistelse för barnen vid Turbo Sport.

Det är mycket goda kommunikationer från Lindbacken in till stadens centrum. Från busshållplatsen vid väg 288 går bussarna var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under ca 20 min. Önskar du vidare pendla till Stockholm kan du ta tåget som på cirka 35 minuter tar dig till Stockholms T-central. För den som föredrar att pendla med bil så nås E4:an på endast 5 minuter. För den som uppskattar att cykla finns det iordningställda cykelvägar från Lindbacken till Gränbystaden.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
170 kvm
Avgift
6 077 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Torpsvängen såldes av oss 2024-04-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torpsvängen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.