Gerd Enequists Gata 12 A

Gerd Enequists Gata 12 A

Slutpris

3 700 000 kr


Norra Rosendal— Uppsala

Gerd Enequists Gata 12 A


Slutpris
3 700 000 kr

Norra Rosendal— Uppsala

Modern fyra med öppen planlösning och balkong i trivsamma Rosendal!

Modern och ljus fyrarumslägenhet med öppen och social planlösning med en rymlig balkong idealiskt belägen i det populära området Rosendal med Stadsskogen som närmaste granne! Upptäck ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med naturskön omgivning, erbjudandes en harmonisk livsstil med allt ni behöver inom räckhåll.

Den generöst ljusa hallen med grått klinkergolv leder er in ett öppet kök med köksö som övergår till en matplats intill en stor fönstervägg. Här når ni utgången till lägenhetens rymliga balkong, perfekt plats att börja och avsluta dagen under årets varmare årstider. I rummets andra ende finner ni ett större vardagsrum med utrymme för en soffgrupp där hela familjen och vänner får plats, perfekt för sociala stunder. Rummet ger en varm och naturlig känsla med ljusinsläpp från två olika väderstreck. Lägenheten har tre sovrum, varav det största med plats för dubbelsäng, fyra garderober samt en skrivbordsdel. De två mindre sovrummen ligger bredvid varandra och har även de gott om förvaringsutrymme i garderober. Det ena mindre rummet kan enkelt inredas som ett hemmakontor om så önskas. Vidare finns en helkaklad gäst-WC samt ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk med extra förvaring.

Här bor ni med närhet till stadspuls i kombination med gröna naturområden. Bostaden ligger i nära anslutning till BMC, Ångström, SLU och Akademiska sjukhuset. Läget ger er bra promenadstråk, cykelvägar och täta bussavgångar. I Rosendal finns bland annat ICA, Hemköp, sushirestaurang och ett stort utbud av gym både ute och inne samt träningsmöjligheter såsom löparbanor och tennisbanor. Pendlarläget är optimalt då den korta körsträckan till påfarten till E4:an smidigt tar dig vidare till Stockholm och Gävle. I området finns Rosendals skola som är en växande skola, idag F-6 men som hösten 2024 blir F-9. I Rosendal finns även flera förskolor.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 880 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gerd Enequists Gata såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gerd Enequists Gata.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.