Violvägen 2

Violvägen 2

Slutpris

5 450 000 kr


Rindö— Vaxholm

Violvägen 2


Slutpris
5 450 000 kr

Rindö— Vaxholm

Charmig bullerbyvilla på underbara och trivsamma Rindö!

Välkommen till denna sagolika Bullerby-inspirerade villa på vackra Rindö, där varje hörn av hemmet andas harmoni och lekfullhet.
Med en unik groventré inklusive tvättstuga är detta hus optimalt för en aktiv familj som älskar att utforska naturen. Barnen och fyrbenta vänner kommer att älska den stora och insynsskyddade tomten i söderläge, där lekstugan och tomten blir navet för deras äventyr. Även en perfekt plats för härliga sommardagar och trevliga grillkvällar!

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats skapar en sammanhängande atmosfär och ger möjlighet att anpassa boendet efter familjens behov. Om önskan är ett större vardagsrum finns möjlighet att skapa detta genom det vinklade sovrummet.
På entréplanet finns även badrum och gott om förvaring.

På övervåningen finns ett stort fint allrum med trivsam utsikt som knyter samma bostadens alla fyra, rymliga sovrum optimalt.

Njut av närheten till havet och klippbad, vilket gör det möjligt att omfamna skärgårdslivets lugn och skönhet
För de hästintresserade erbjuder Baldersgård en vacker ridmiljö som ligger inom räckhåll.

Denna villa är inte bara ett hem, utan en möjlighet att skapa livslånga minnen och uppleva den underbara känslan av Bullerby på Rindö.

På Rindö och Vaxön finns några trevliga alternativ när det kommer till restauranger och vilket adderar ytterligare bekvämlighet och möjligheter till din livsstil på dessa öar. Rindö har några charmiga restauranger där du kan avnjuta läcker mat och njuta av skärgårdsatmosfären. Rindös stolthet Syrran & Jag erbjuder inte bara god mat utan även en fantastisk utsikt över vattnet, perfekt för en romantisk middag eller en trevlig lunch med vänner. En annan pärla på Rindö är Kajkanten, en restaurang som lockar med både smakfulla rätter och en avslappnad atmosfär.

Det kan vara praktiskt att ha nära till en välsorterad matbutik för att täcka ditt dagliga behov. Rindö Lanthandel är en fin livsmedelsbutik som erbjuder ett brett utbud av dagligvaror, från färskvaror till basvaror samt lokala produkter från Skarpögård! Önskar du hellre matleverans erbjuder flertalet aktörer/butiker även detta.

Linje 83X tar dig lätt och bekvämt in till Strömkajen året om.
På ön finns även gym, ostmakeri, bryggeri, och många olika träninsmöjligheter.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola och skola upp till åk 6).

Vaxön, med sin närhet till Rindö, har också några matmöjligheter att erbjuda både via Coop och Ica.
Ett besök på Vaxholms hotell är ett måste för en utsökt middag med utsikt över vattnet. Sommartid är ett besök på Vaxholms Hembygdsgårds Café ett måste och njuta av kaffe och hembakat i en charmig miljö.

Att ha tillgång till dessa restauranger och matbutiker gör livet på Rindö och Vaxön både bekvämt och smakrikt.
Varmt välkommen till Skärgårdslivet!


Kontakta mig för att boka en visning och låt oss guida dig genom detta drömhus som kombinerar stil, komfort och en fantastisk naturnära livsstil. Välkommen till ditt nya hem!

Ansvarig mäklare:
Angelica Brehmer 073-6230 655,
eller via mail angelica.brehmer@maklarhuset.se


Boarea
160 kvm
Driftkostnad
48 261 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-01-23

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Violvägen såldes av oss 2024-01-23. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Violvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.