Roddaregatan 4D

Roddaregatan 4D

Slutpris

9 300 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Roddaregatan 4D


Slutpris
9 300 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

FÖRSTKLASSIGT BOENDE VID HAVET | BÅTPLATS INGÅR | 133 m2

Välkommen till detta exklusiva residens vid vattnet, där varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda ett modernt och attraktivt boende med en oslagbar villakänsla. Med sina generösa 133 m2, fördelade över 5 rum, inklusive 3 sovrum (möjlighet till 4), två badrum och en praktisk carport i anslutning till bostaden för bekvämlighet och skydd åt din bil, presenterar denna bostad en unik möjlighet att leva med sjöutsikt från varje hörn.

På entreplanet möts du av en imponerande sällskapsdel med ett öppet kök som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns också en direkt access till den magnifika terrassen vid havet, där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller blicka ut över Vaxholmsfjärden med dess sjudande båtliv. Kombinerat matrum och vardagsrum skapar en inbjudande atmosfär med stora fönsterpartier som ramar in den hänförande utsikten. På detta plan finns även master bedroom, en oas av lugn och harmoni, samt ett rymligt badrum i anslutning som kompletterar den lyxiga känslan.

Den nedre våningen erbjuder ytterligare två sovrum, med möjlighet till tre, vilket ger flexibilitet för familj och gäster. Ett media/sällskapsrum skapar en avkopplande plats för underhållning eller avskildhet. Ett helt nyrenoverat badrum adderar modern elegans till denna redan imponerande bostad. Utgången till den underbara terrassen mot havet gör detta till en perfekt plats att njuta av solnedgångar och kvällar i gott sällskap.

Denna unika bostad ger inte bara en fantastisk boendemiljö utan erbjuder även närhet till allt som Vaxholm har att erbjuda. Med en oslagbar placering nästan över vattnet blir detta hemmet inte bara en investering i en bostad utan en atmosfär där vattenutsikt och bekvämlighet möts på ett oöverträffat sätt. Välkommen till ditt nya exklusiva drömhem!

VAXHOLM
Vaxholm, en pärla i Stockholms skärgård, har etablerat sig som en av de mest attraktiva kommunerna i närheten av huvudstaden. Beläget på Vaxön, strålar staden av skärgårdsidyll med enastående natur, en pittoresk småstadscharm och en mångfald av möjligheter för bad och båtliv. Den attraktiva kombinationen av dessa faktorer har gjort Vaxholm till ett eftertraktat bostadsområde för många.

Stadens centrum, präglat av småstadsidyll, lockar med sina vackra kullerstensgator, färgglada trähus och en genuin atmosfär. Möjligheten till avkopplande dopp i det klara skärgårdsvattnet och utforskning av charmiga vikar och stränder gör Vaxholm till en dröm för den som älskar vatten och natur.

Goda kommunikationer är en annan fördel som gör Vaxholm till en idealisk plats att bo på. Trots den skärgårdsnära miljön är det enkelt att ta sig till Stockholms innerstad. Stadens puls och kultur finns alltså inom räckhåll, och möjligheten att resa med Vaxholmsbåtarna ger invånarna en pittoresk och avkopplande transport till och från huvudstaden.

Restauranger, mysiga caféer och butiker skapar en levande atmosfär i Vaxholm. Här kan invånarna njuta av utsökta måltider, ta en kaffe på en solig uteservering eller shoppa i de charmiga lokalbutikerna. Småbåtshamnen ger möjlighet till båtliv och ger stadens invånare och besökare en chans att utforska de omgivande skärgårdsöarna eller ta en tur in till Stockholm via båt.

Vaxholm är helt enkelt en plats där stadslivets bekvämligheter möter skärgårdens fridfulla skönhet. Här kan man uppleva det bästa av två världar, och stadens lockande energi balanseras perfekt av naturens lugn och skönhet. Välkommen till Vaxholm, där varje dag erbjuder möjligheter till äventyr, avkoppling och en unik livsstil i hjärtat av skärgården.

Mer information kommer inom kort.
Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar!
Varma hälsningar,
Reg. Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72


Boarea
133 kvm
Avgift
6 100 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-28

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Roddaregatan såldes av oss 2024-03-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Roddaregatan.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.