Kulladalsvägen 36

Kulladalsvägen 36

Slutpris

4 995 000 kr


Vaxholm

Kulladalsvägen 36


Slutpris
4 995 000 kr

Vaxholm

FRIKÖPT PARHUS OM CA 122 M2 | CENTRALT SKÄRGÅRDSBOENDE | BADROCKSAVSTÅND TILL SVALKANDE BAD

Välkommen till detta välplanerade parhus i det eftertraktade Kulladal – en idyll där du får bo granne med havet och skogen, och där livet präglas av harmoni och naturnära upplevelser!

När du stiger in möts du av en välkomnande hall som leder in till ett ljust vardagsrum på entréplanet. Det välinredda köket ligger närmast tvättstugan och förrådet, skapat för att förenkla vardagen. Om du önskar öppna upp utrymmet ytterligare för en enhetligare känsla, finns möjligheten att göra detta och därmed skapa en ännu större och flexiblare boendeyta.

På det övre planet finner du tre mysiga sovrum och en praktisk walk-in closet. Den genomtänkta hallen/arbetsrummet leder ut till den rymliga terrassen, där du kan avnjuta lugna stunder och naturens skönhet. Dessutom finns en rymlig balkong. Den andra uteplatsen, direkt tillgänglig från entrén, blir en naturlig förlängning av ditt vardagsrum och erbjuder en härlig plats att njuta av soliga dagar och kvällar.

Dessutom ingår en parkeringsplats med motorvärmare för en bekymmersfri vardag. Boendet är en dröm för naturälskaren - endast ca 75 meter från badklipporna. Här kombineras det bästa av två världar, med närhet till både stadspuls och natursköna strövområden.

Naturen blir din granne med Bogesundslandets naturreservat bara en kort promenad bort. Här kan du utforska vandringsleder och njuta av den lummiga skogen, vilket ger dig en känsla av avskildhet och ro.

För de dagar då du längtar efter stadsliv och kultur är Vaxholms äldre stadskärna inom bekvämt cykelavstånd. Vaxholm, Skärgårdens huvudstad, bjuder på en mångfald av möjligheter. Här finns badplatser, restauranger, butiker, matbutiker, motionsspår, padelbanor, tennisbanor, lekplatser, förskolor och skolor. Staden pulserar av liv och aktiviteter, samtidigt som den behåller sin charmiga skärgårdskaraktär.

För pendlaren erbjuds utmärkta kommunikationer. Möjligheten att pendla till storstaden med Vaxholmsbåtarna förstärker den idyll som Vaxholm är känt för. Upptäck det bästa av två världar, där lugnet och naturen möter stadens puls, och skapa ditt nya hem i denna fantastiska skärgårdsidyll. Välkommen till en harmonisk tillvaro vid havet!


VAXHOLM
Vaxholm, en pärla i Stockholms skärgård, har etablerat sig som en av de mest attraktiva kommunerna i närheten av huvudstaden. Beläget på Vaxön, strålar staden av skärgårdsidyll med enastående natur, en pittoresk småstadscharm och en mångfald av möjligheter för bad och båtliv. Den attraktiva kombinationen av dessa faktorer har gjort Vaxholm till ett eftertraktat bostadsområde för många.

Stadens centrum, präglat av småstadsidyll, lockar med sina vackra kullerstensgator, färgglada trähus och en genuin atmosfär. Möjligheten till avkopplande dopp i det klara skärgårdsvattnet och utforskning av charmiga vikar och stränder gör Vaxholm till en dröm för den som älskar vatten och natur.

Goda kommunikationer är en annan fördel som gör Vaxholm till en idealisk plats att bo på. Trots den skärgårdsnära miljön är det enkelt att ta sig till Stockholms innerstad. Stadens puls och kultur finns alltså inom räckhåll, och möjligheten att resa med Vaxholmsbåtarna ger invånarna en pittoresk och avkopplande transport till och från huvudstaden.

Restauranger, mysiga caféer och butiker skapar en levande atmosfär i Vaxholm. Här kan invånarna njuta av utsökta måltider, ta en kaffe på en solig uteservering eller shoppa i de charmiga lokalbutikerna. Småbåtshamnen ger möjlighet till båtliv och ger stadens invånare och besökare en chans att utforska de omgivande skärgårdsöarna eller ta en tur in till Stockholm via båt.

Vaxholm är helt enkelt en plats där stadslivets bekvämligheter möter skärgårdens fridfulla skönhet. Här kan man uppleva det bästa av två världar, och stadens lockande energi balanseras perfekt av naturens lugn och skönhet. Välkommen till Vaxholm, där varje dag erbjuder möjligheter till äventyr, avkoppling och en unik livsstil i hjärtat av skärgården.

Mer information kommer inom kort.
Tveka inte att ta kontakt med mig om du har några frågor eller funderingar!
Varma hälsningar,
Reg. Fastighetsmäklare Wictoria Nilsson tel 0739-85 27 72


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
35 731 kr/år
Tomtarea
181 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-03-26

Mäklarhuset Vaxholm

Denna parhus på Kulladalsvägen såldes av oss 2024-03-26. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kulladalsvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.