Karl Martins väg 13

Karl Martins väg 13

Slutpris

6 375 000 kr


Petersberg— Vaxholm

Karl Martins väg 13


Slutpris
6 375 000 kr

Petersberg— Vaxholm

"Idylliskt radhus med promenadavstånd till havet i ett barnvänligt område"

KOMMANDE FÖRSÄLJNING, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFORMATION.

Välkommen till detta fantastiska radhus beläget i det charmiga området Petersberg i Vaxholm. Med sin närhet till mysiga promenadstråk och några minuters gångavstånd till havet är detta verkligen ett drömboende för den som älskar naturen och det marina livet.

Huset är stort och välplanerat i mycket gott skick med högt i tak vilket ger en känsla av rymd och ljus. Den luftiga atmosfären förstärks av de stora fönstren som släpper in generöst med naturligt ljus. Här kan du verkligen njuta av ditt hem året runt.

På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och umgås med familj och vänner. Dessutom kan du känna dig trygg då huset ligger lugnt beläget nära återvändsgränd.

Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till både havet och barnvänliga områden. Dessutom finns det goda kommunikationer i närheten för enkel åtkomst till övriga delar av staden eller in till tex Stockholm.

Detta är verkligen ett tillfälle att skapa ett vackert och trivsamt hem i en idyllisk miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta underbara radhus i Vaxholm. Välkommen hem!

- Huset värms upp av fjärrvärme.
- Fiber finns indraget.
- Extra stort förråd i anslutning till entrén.
- Garageplats ingår även det i samfälligheten.
- I övrigt finns fria p-platser i området att tillgå.
- I området finns även en gemensam stor tvättstuga.

Området kring Petersberg i Vaxholm har mycket att erbjuda. Nära huset finns både busshållplats och brygga, vilket gör det smidigt att pendla med både buss och båt. För de som älskar naturen och vackra omgivningar finns Eriksö och Bogesund i närheten, perfekta platser för avkopplande promenader och utflykter. Både Pizza och Sushi restaurang ligger i närområdet.
Närhet till både ICA & Coop.

I Vaxholm finner du inte bara vackra badplatser och möjligheter till båtliv, utan också en mysig stadskärna med charmiga butiker och trevliga restauranger och fik. Ett perfekt ställe att kalla hem, där du kan kombinera det bästa av natur och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Vaxholm och Karl Martins väg 13.

Ansvarig mäklare:
Angelica Brehmer 073-6230 655,
eller via mail angelica.brehmer@maklarhuset.se


Boarea
161 kvm
Driftkostnad
62 499 kr/år
Tomtarea
384 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-03-03

Mäklarhuset Vaxholm

Denna radhus på Karl Martins väg såldes av oss 2024-03-03. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins väg.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.