Angelica Brehmer, ansvarig mäklare i Vaxholm
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Resarö—

Vaxholm




Resarö— Vaxholm


Förberedd försäljning

Resarö— Vaxholm


Referensnummer
464 094
Boarea
140 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)

Mäklarhuset Vaxholm

Kontakta Angelica för mer information kring Anmäl intresse.

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Resarö

Resarö är en tätort och en 4 kilometer lång ö i Vaxholms kommun. I slutet på 1900-talet genomgick Resarö en förvandling från sommarö till villaförort med ett ökande antal permanentboende. Resarö är en av kommunens största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun.


01
Fördelar med området
Bussar Badstrand Parker/Grönområden Lugnt Båtliv Uteliv Barnvänligt Tryggt Växande område Hundvänligt Lätt att parkera bilen Fiske Motionsspår

02
Restauranger och service

Centralt finns ICA Nära med fullt sortiment och pizzeria, samt även restaurang Husmor Lisa. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer.


03
Sport och fritid

På Resarö finns skogsområdet Killingen. Killingen består av ett ca. 100 hektar stort barrskogsområde och utgörs av ett mosaikartat landskap med blandade skogstyper och topografi. Området används för idrottslektioner, motion, bär- och svampplockning samt hundrastning. Det finns även ett antal badplatser där enstaka båtar kan lägga till. Det är möjligt att cykla och gå med barnvagn på de större stigarna.
Vid behov av båtplats hittar man mer info på www.resaromarina.se eller www.resarobatklubb.se.


04
Kommunikationer

Med ett centralt läge i skärgården har man bra förbindelser med både bil, båt och buss. Bussar går från Resarö med täta förbindelser till Tekniska Högskolan som tar ca 40 minuter via Danderyds sjukhus. Det finns även möjlighet att pendla med Vaxholmsbåt in till Stockholm.


05
Skolor och förskolor

På Resarö finns en skola samt ett flertal förskolor. Resarö skola är en F-6-skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Här finns plats för ca 440 elever.
På ön finns tre förskolor - Överby förskola förskolan Äppelängen och förskolan Skärgårdsholken. Överby är kommunala medans Äppelängen och Skärgårdsholken är fristående förskolor. Högstadieskolan Kronängsskolan finns på Vaxön och har plats för ca 500 elever i årskurs 7 till 9.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Angelica!

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.