Östersundsgatan 4, Vån 2

Östersundsgatan 4, Vån 2

Slutpris

2 235 000 kr


Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Östersundsgatan 4, Vån 2


Slutpris
2 235 000 kr

Vällingby - Råcksta— Vällingby— Stockholm

Fantastisk 2:a med stor balkong i västerläge!

Yteffektiv 2:a med underbar balkong i västerläge. Stora fönsterpartier som ger ett generöst ljusinsläpp. Bostaden präglas av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder en social sällskapsyta. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med plats för allt från matbord till soffgrupp och mediamöblemang. Modernt och fullt utrustat kök från Vedum. Rofyllt sovrum med exemplariska förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Väl tilltaget badrum med tidlösa materialval samt utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Perfekt boende både för paret eller för singeln med lite högre krav på boendet.

Belägen i Brf Råckringen som är en stabil förening med välskötta fastigheter. Garage och externt förråd i källaren som nås via hissen. I en av föreningens lokaler kommer matbutiken Hemköp att öppna under våren 2019. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och kabel-TV från Telia.

Här bor du i ett mycket lugnt och idylliskt område med närhet till goda kommunikationer (precis intill tunnelbanans gröna linje), matbutik, natur, fantastiska promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten och badplatser. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. På gångavstånd har du även Vällingby Centrum som erbjuder ett stort serviceutbud med bland annat butiker, restauranger och biograf och mysiga caféer.

En bostad att trivas i som bör ses – Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig gärna om du har frågor.

Med vänliga hälsningar,
Micaela Rebel, Mäklarhuset, 073-231 91 03


Boarea
46 kvm
Avgift
2 434 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-06-28

Mäklarhuset Spånga

Denna lägenhet på Östersundsgatan såldes av oss 2018-06-28. Se alla våra försäljningar i Vällingby samt även på Östersundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.