Tungelstavägen 143B

Tungelstavägen 143B

Slutpris

4 500 000 kr


Tungelsta— Haninge

Tungelstavägen 143B


Slutpris
4 500 000 kr

Tungelsta— Haninge

Unikt, modernt hus med stort garage beläget i hjärtat av Tungelsta!

Sällan till salu! Modernt, nybyggt hus med vidbyggt garage beläget i centrala Tungelsta. Här har inget lämnats åt slumpen och genomgående finns stilfulla materialval, härlig rymd och ett minst sagt generöst ljusinsläpp. Den frikostiga takhöjden tillsammans med det genomgående parkettgolvet samt de vitlaserade taken och väggarna, skapar en wow känsla redan i entrén av huset.

Disponerat på ett plan erbjuds en genomtänkt planlösning med generösa sovrum som har utsikt över rogivande Vitsån, praktisk tvättstuga och stort badrum samt ett vardagsrum och kök i öppen planlösning som skapar självklara mingelutrymmen. I hjärtat av vardagsrummet finns en mäktig braskamin som, förutom sin mysfaktor, också värmer upp huset och varmvatten. Här finns inte endast golvvärme i hela huset utan även på uppfarten så att man slipper skotta snöiga, vinterdagar.

Idag finns två sovrum men möjlighet finns att skapa ytterligare sovrum utan att kompromissa den öppna och luftiga planlösningen. Intill det ena sovrummet finns också en rymlig klädkammare som med fördel kan nyttjas som ett extra rum för egna intressen. I huset finns även en praktisk centraldammsugare.

Trädgården är minutiöst planerad med vackra planteringar och gränsar till den fridfulla ån och höga träd. Runt huset finns även den generösa altanen där man kan avnjuta solen hela dagen och längtar du efter skuggan hittar du den under fjärrstyrda markisen. Tack vare de stora fönsterpartierna i huset, som sträcker sig från golvet och nästan hela vägen upp till taket, skapas en samhörighet mellan inomhus och utomhus.

På fastigheten finns även ett stort garage med gott om plats för stor bil, arbetsytor och här finns även en extra WC.

Varmt välkomna till denna unika chans att förvärva detta drömhus!


Boarea/biarea
130/50 kvm
Tomtarea
882 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-07-20

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Tungelstavägen såldes av oss 2018-07-20. Se alla våra försäljningar i Tungelsta samt även på Tungelstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.