Krokvägen 13

Krokvägen 13

Slutpris

17 500 000 kr


Stocksund— Danderyd

Krokvägen 13


Slutpris
17 500 000 kr

Stocksund— Danderyd

Elegant modern villa med pool och skogen som närmsta granne!

Välkommen till en estetiskt tilltalande, mycket välplanerad villa i tre plan om totalt 224 kvm. Lugnt, högt och fritt läge precis intill den vackra Granparken. Högst upp på lugn återvändsgata.
Fastigheten är i mycket gott skick med genomgående smakfulla materialval, nybyggd 2010. Huset disponeras idag som enfamiljsbostad men har nyligen byggts om för att också kunna nyttjas som två separata bostäder (161+63) med separata entréer och uteplatser, perfekt för generationsboende eller extra intäktsmöjligheter vid uthyrning.

Planlösningen är öppen med stora sociala ytor, stora fönster och rejäla skjutdörrspartier som suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger ett härligt ljus i hela huset. Från både vardagsrum och matsal når man en väl tilltagen poolterrass i soligt söderläge, smakfullt stenlagd med granithällar och gott om plats för flera sittgrupper. Huset, terrassen och tomten är ordentligt upplyst av väl genomtänkt och smakfullt placerad fasad- och utebelysning. Det rymliga poolhuset rymmer bastu, med fönster och fri utsikt mot skogen, bra duschrum samt separat rum för poolaggregat.
Samtliga väggar är vitmålade, bergvärme med vattenburen golvvärme i hela huset, 2 lyxiga badrum och ett gäst-wc, 4 bra sovrum, stort välutrustat kök i öppen planlösning och infällda spotlights i samtliga tak. Genomgående massiv ekstavparkett på entré plan och övre plan. På hela nedre plan, smakfull mörk klinker.

Varmgarage, uttag för elbil, centraldammsugare, balkonger med räcken i rostfritt stål samt en lättskött tomt är några av de attribut som gör Krokvägen 13 till ett modernt boende med tid för avkoppling. Gångavstånd till vattnet, genuin bebyggelse och populära Stocksundsskolan på promenadavstånd. Omtyckt område med goda kommunikationer. Med Roslagsbanan kommer man in till Östra Station på bara några minuter.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
161/63 kvm
Driftkostnad
35 300 kr/år
Tomtarea
1 001 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.