Fleminggatan 109, 4 tr

Fleminggatan 109, 4 tr

Slutpris

3 725 000 kr


Kungholmen— Stockholm

Fleminggatan 109, 4 tr


Slutpris
3 725 000 kr

Kungholmen— Stockholm

Öppen planlösning - Generös takhöjd om 2,9 meter

Underbart boende som bjuder på cirka 2,9 meter i takhöjd och en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finner du stora fönster för härligt ljusinsläpp med djupa fönsterbänkar och speglade fönsterfoder som vittnar om fastighetens byggnadsår. I vardagsrummet möblerar du med sällskapsdel samt middagsbord och i rummets ena hörn pryder en vacker kakelugn (ej fungerande). En bänklösning med underskåp skärmar av de båda rummen och ger dig förutom arbetsyta en matplats för 3-4 personer. Köket är fullt utrustat med vit skåpinredning och den öppna planlösningen ger dig sociala ytor att umgås när middagen förbereds. I det mysiga sovrummet möblerar du med 120-140 cm säng och badrummet är inrett med såväl kakel och klinker.

På Fleminggatan bor du med direkt närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer, barer och gym. I föreningen finns det även ett antal härliga matställen samt omåttligt omtyckta Haga tårtcompani och bageri som ligger precis utanför porten. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast ett par minuter bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar, linjebussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 354 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.