Fleminggatan 32, 3 tr

Fleminggatan 32, 3 tr

Slutpris

9 900 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 32, 3 tr


Slutpris
9 900 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Boende i toppskick - Två rymliga sovrum och två badrum - Walk-in-closet och balkong - Skuldfri Brf!

Underbart boende i bästa skick som ligger beläget högt upp i huset med 2 stora sovrum, lyxen av 2 badrum samt balkong. Förutom det finner du grym förvaring i en rymlig walk-in-closet och flertalet garderober samt får en social planlösning mellan vardagsrum och kök. Lägenheten har renoverats med stilsäker blick med bevarade originalgolv, spröjsade fönster samt generös takhöjd. Det stilsäkra köket utgör lägenhetens mittpunkt och blir den naturliga platsen att umgås när middagen förbereds. Skåpinredningen i grå nyans kombineras med en arbetsyta i vacker Carraramarmor och blandare samt beslag i mässing. Bland den fullt utrustade maskinparken finns även en vinkyl. I direkt anslutning till köket hittar du vardagsrummet som bjuder på luftiga ytor med utrymme för generös sällskapsdel och ett större middagsbord. Det stora spröjsade fönstret ger ett härligt ljusinsläpp och för varma dagar finns en motordriven markis som gör att det snabbt blir svalt.
Lägenhetens båda sovrum har ett rofyllt och lugnt läge mot föreningens grönskande innergård där Master Bedroom har en walk-in-closet som döljer sig bakom pardörrar i glas. Ifrån det andra sovrummet når du en rymlig balkong som är omgiven av grönskande trädkronor. En stor bonus är de två badrummen som har vitkaklade väggar och marmorklinker. Båda badrummen är inredda med tak- och handdusch, handfat med kommod samt toalett. En kombinerad tvätt- och torktumlare finns dold i ett av sovrummens inbyggda garderober. Till lägenheten hör två extra förråd.

På Fleminggatan 32 flyttar du in i en skuldfri förening och läget passar perfekt för dig som vill ha nära till city och kommunikationer. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med service, Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian med shopping. Det finns en stor mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Såväl grönskande Kronobergsparken och Grubbensparken blir en tyst oas och ligger strax intill fastigheten. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. I Hornsberg finns välbesökta restauranger och flertalet lockande badbryggor.
Kommunikationerna utanför Fleminggatan 32 är oslagbara med en mängd bussar samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.


Boarea
89 kvm
Avgift
3 251 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-09-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2023-09-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.