Dalagatan 21

Dalagatan 21

Slutpris

4 100 000 kr


Vasastan— Stockholm

Dalagatan 21


Slutpris
4 100 000 kr

Vasastan— Stockholm

Fantastisk sekelskiftespärla, med över 3 m i tak och balkong mot lugn innergård i skuldfri förening

Varmt välkommen till denna välplanerade bostad med balkong i västerläge mot rofylld innergård!

Denna bostad är en pärla i sitt slag. Med sin imponerande takhöjd, vackra originaldetaljer från byggåret i speglade fönsternischer och djupa fönsterbrädor samt vackert golv har denna lägenhet en sådan där alldeles extra trevlig atmosfär. Det stilrena köket i vita kulörer kombinerat med kromade detaljer har imponerande förvaring i höga väggskåp. Här finns kyl och frys under den gedigna arbetsbänken i vacker marmor och plats för matbord invid balkongdörren som leder dig ut till balkongen i västerläge. Ugnen är kombinerad ugn/micro. Vardagsrummet nås via köket och har en naturlig plats för soffhörna invid fönstret, in mot väggen finns utrymme för säng i önskad storlek, både enkel och dubbel och bakom denna gömmer sig återigen rejält med förvaring till alla dina kläder och skor. Denna lägenhet är den bästa av två världar, kvadratsmart samtidigt som den innehar de element man önskar i en bostad. Du kan skilja av sängen från de sociala delarna, har gott om utrymme för veckans all matlagning och ett otroligt fint badrum som helrenoverades 2017, då även tvättmaskin och golvvärme installerades.

Området är perfekt och ligger med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer. Odenplan huserar tunnelbana, buss och pendeltåg som med enkelhet tar dig runt i hela stan och snabbt även till Storstockholm. Området är fyllt av trevliga alternativ vad gäller inhandlande av matvaror, gym, trevliga butiker och caféer. Här finns ett rikt restaurangliv med en blandning av enkla hål i väggen, klassiska kvarterskrogar och lyxrestauranger. Klassikern Tennstopet, lyxkrogen Främmat, korvmojen Günthers korvbar och otroliga bullar och bröd hos både Lillebrors Bageri och Bergstrands nås med kort gångavstånd. Välsorterade matbutiker så som Hemköp och Coop erbjuds i större skala och är du mer av en delikatessälskare har du heller inte långt till Cajsa Warg vid ST: Eriksplan. Vasaparken är runt hörnet och Karlbergs slott nära. En söndag kan med fördel spenderas med en långpromenad längs vattnet och avslutas med en trevlig fika på hemmaplan med bakverk från föredraget café.

Utöver lägenhetens egna fantastiska attribut får heller inte missas den trevliga föreningen som har välskött ekonomi och är skuldfri. Här har medlemmarna tillgång till innergård med utemöbler och möjlighet att grilla. Utöver detta finns även tvättstuga, extra dusch och både cykel- samt barnvagnsrum.

Ditt bästa innerstadsliv börjar här - varmt välkommen på visning!


Boarea
29 kvm
Avgift
1 237 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Dalagatan såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Dalagatan.

Boka värdering

Natalie Magnusson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.