Sundbyvägen 14

Sundbyvägen 14

Slutpris

2 200 000 kr


Sundby - Bromma/Spånga— Spånga— Stockholm

Sundbyvägen 14


Slutpris
2 200 000 kr

Sundby - Bromma/Spånga— Spånga— Stockholm

Välplanerad lgh i villaidyll!

Välplanerad gavellägenhet mitt i den lugna villaidyllen nu till salu.

Lägenheten är en yteffektiv ljus tvåa med stor balkong om ca 8 kvm. Dessutom har man tillgång till en riktigt fin och stor trädgård med soligt och insynsskyddat läge. Det är en genomlöpande ljus lägenhet med vita väggar och ekparkettgolv. Stort vardagsrum med plats för både soffdel och större matbord om man önskar. Öppning ovan bardel mellan vardagsrum och kök ger en trevlig rymd och gör det lätt att socialisera om man har vänner över. Ljust sovrum. Helkaklat badrum. Hall med plats för avhängning samt inbyggda garderober. Förråd finns till lägenheten.

Stabil förening och välunderhållen fastighet där mycket gjorts. Därav den låga månadsavgiften. Föreningen har flera parkeringsplatser samt garageplatser.

Lugnt villa område med mycket i närheten. Ca 5 min gångväg till buss tar en snabbt till Spånga C och dess pendelsystem. Med pendeltåget kommer du till T-Centralen från Spånga på ca 12 min. Buss går även till Vällingby C och dess stora service utbud. Sen kommer man även till Bromma plan och dess gröna T-banne linje. I närheten finns Ica butik, pizzeria, kiosk, träningscenter fin natur. Längre bort når man Mälaren och dess fina badmöjligheter och promenadstråk.


Boarea
43 kvm
Avgift
1 892 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.