Våruddsringen 192

Våruddsringen 192

Slutpris

6 000 000 kr


Johannesdal— Stockholm

Våruddsringen 192


Slutpris
6 000 000 kr

Johannesdal— Stockholm

Med utsikt över Mälaren och möjlighet till egen båtplats!

Välkomna till ett fantastiskt fint hus med sjöutsikt mot Mälaren och möjlighet till egen båtplats. Insynsskyddat uteplats som ligger i sydvästlig riktning med sol både dag och kväll. Huset är beläget i högt och fritt läge med utsikt utöver villaområdet och ner mot vattnet. Här erbjuds en genomgående hög standard med detaljer som vattenburen golvvärme i vardagsrum, hall och badrum värmd av energieffektiv bergvärme. Stort och trevligt kök med mycket goda materialval i borstat stål och rejäla arbetsytor. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Dubbelgarage med ett stort förråd för en riklig förvaring. Hela tre badrum i huset varav ett är mycket smakfullt nyrenoverat med jacuzzi och separat dusch, finns även bastu en trappa ner. Fyra rejäla sovrum med inbyggda garderober. Fräsch tvättstuga med fint svart klinkergolv och helkaklade väggar. Rymligt vardagsrum med en öppen och ljus planlösning, därtill även en öppen spis.

Trädgården är konstnärligt anlagd av Helge Lundström med en känsla av Japan i harmoni med vackra stenarter av olika slag. Växterna är omsorgsfullt utvalda för att passa in och är en härlig kaskad av färger som ger ett vackert och harmonisk helhetsintryck åt hela trädgården. Allt andas lugn och ro och denna känsla förstärks när man sitter på altanen under dess glastak. Altan av marktegel och kullersten.
Helge Lundström, en mycket känd stenkonstnär som har anlagd många officiella trädgårdar och kommunala parker, bland annat i Slotts-parken i Malmö.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömhem.

Varmt välkommen på visning.


Boarea/biarea
139/107 kvm
Driftkostnad
36 262 kr/år
Tomtarea
767 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-04-12

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Våruddsringen såldes av oss 2018-04-12. Se alla våra försäljningar i samt även på Våruddsringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.