Väringavägen 14

Väringavägen 14

Slutpris

2 800 000 kr


Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Väringavägen 14


Slutpris
2 800 000 kr

Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Tvåa med strålande sjövy i centrala Sigtuna!

Välkommen till Väringavägen 14, en mycket välplanerad lägenhet med härlig sjövy från alla fönster!

Med ett högt läge på Harberget finns nu denna ljusa lägenhet på 70 m² med låg avgift, balkong och vy över Staden, Mälaren och Munkholmen. Lägenheten ligger två trappor upp i huset som har hiss. Planlösningen är genomtänkt och rummen är mycket rymliga. Från vardagsrummet når man balkongen som har ett soligt söderläge och en mycket fin vy mot Mälaren. Golven i lägenheten är fina och av ekparkett där golven i hallen och köket är nyslipade. Alla väggar i lägenheten är ljusa. Köket har vita köksluckor och en stor matplats med fin utsikt! Om ett till sovrum behövs så går det att dela av i vardagsrummet.

Till lägenheten finns ett separat förråd på entréplanet. Föreningen, som består av 2 flerfamiljshus, är mycket välskött och har utrustats med övernattningslägenhet, snickarbod, bibliotek, cykelförråd, tvättstugor och uteplatser. Bergvärme ger låga uppvärmningskostnader.

Harberget ligger centralt i Sigtuna med simhallen ett stenkast bort. I Sigtuna stad hittar man all service såsom mataffär, butiker, cafeér, restauranger, vårdcentral och gym. Längs den mysiga Strandpromenaden kan man strosa till hamnen. Vid Strandpromenaden finns en ny äventyrsgolf, lekplats och boulebana.

Välkommen på visning!


Boarea
70 kvm
Avgift
2 977 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Väringavägen såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Väringavägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.